|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! benim masaüstüm bu sizinkileride görelim |
||
|
||
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Çok klasik bir laf ama,buda benimkisi ![]() edit :Ya irem iki dk boş durmayacaksın dimi. Sırf arşivindeki film sayısı benimkinden çok olsun diye durmadan birşeyler indiriyosun.O yan yatmış yeşil üçgen'in içinde en az 5film vardır. Bide senin saat niye benimkisinden ileri.Benimkisinin de takriben 23.30 falan olması lazım,ama seninkinden baya baya erken.Sanki konuyu açacağını biliyordum:) |
||
|
||
bu da benimki ![]()
|
||
|
||
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! bu da iş yerindeki masaüstüm |
||
|
||
![]() Benimkisi biraz sade,görüntüye değil işlevi önemlidir gayet kalabalık zaten görüldüğü gibi :s |
||
|
||
![]() ßuda ßenim Masaüstüm |
||
|
||
ilk defa başlat çubuğu sola alınmış bi masaüstü görüyorum pek kullanışlı durmuyo sanki ![]() ayrıca ordaki KOTOR kısayolunu da hemen farkettim oynamak isteyip de oynayamadığım bir oyun da odur guitar hero'nun yanında bi de oblivion. kısmetse 10 - 15 gün sonra oynayacam
|
||
|
||
![]() buda benim masa üstü nadiren bukadar toplu ve düzenli olduğu görülmüştür yeni format attımda utangaçç1 haftaya kalmaz 100 ün üzerinde simge belirir
|
||
|
||
![]() ßuda ßenim şirketteki bilgisayarımın Masaüstü.. |
||
|
||
ilk defa başlat çubuğu sola alınmış bi masaüstü görüyorum pek kullanışlı durmuyo sanki ![]() ayrıca ordaki KOTOR kısayolunu da hemen farkettim oynamak isteyip de oynayamadığım bir oyun da odur guitar hero'nun yanında bi de oblivion. kısmetse 10 - 15 gün sonra oynayacam ![]() guitar hero güzel evet oblivion ise ne zamandır oynamadım,başlarsam oynamaya bırakamayacağım o yüzden
|
||
|
||
![]() Bu da benim gerekli gereksiz her şeyin olduğu masaüstüm
|
||
|
||
| nemesis in masaüstü hoşuma gitti gerçekten hoş ![]() Gönderilme zamanı: 16 Ekim 2008, 21:28:37 ![]() Buda Benimki biraz sade ama severim masaüstümü |
||
|
||
| Görüntülere baktımda %80'niz firfox kullanıyor:) | ||
|
||
nemesis in masaüstü hoşuma gitti Teşekkür ederim gerçekten hoş ![]() ![]() Görüntülere baktımda %80'niz firfox kullanıyor Aynen öyle..ie hiç semiyorum şahsen, diğerlerine de alışamadm ![]() ![]() Bu arada herkesin masaüstüsü farklı ve arkaplanları beğendim
|
||
|
||
Görüntülere baktımda %80'niz firfox kullanıyor ie'a ben de gıcık oluyorum, diğerlerini denemedim bile.. firefox şimdiki favorim uzun zamanda öyle kalacak gibi. ![]()
|
||