|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 En sevdiğimiz beğendiğimiz ve daha da önemlisi bizi en çok etkileyen,bişiler değiştiren kitapları söyleyelim bakalım.. film albüm fln derken,kitapları es geçmek olmazz benim için herşeyden önemlidir kitaplar,başka hiçbirşeyden okumaktan aldığım hazzı alamam Gönderilme zamanı: 21 Ekim 2008, 19:41:24 Benim için ; 1) Bir Bilim Adamı'nın Romaı : Mustafa İnan - Oğuz Atay 2) Kara Elf Serisi (Anayurt-Göç-Sürgün) - R.A. Salvatore 3) Montaigne - Denemeler (daha tamamını okumadım,şimdiden böle ise bitirince baya etkileyecektir. ) 4) Ruhdöveni - Margaret Weis 5) Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck 6) Leyleklerin Uçuşu - Jean Christophe-Grange 7) Deniz Altında 20000 Fersah - Jules Verne |
||
|
||
| harry potter ın tüm serileri |
||
|
||
harry potter ın tüm serileri kaç serisi var ki ? :P harry potter ilk kitapta kaldım ben devamı gelmedi filmden takip ediorm bir de robinson crusoe var etkilemişti vakti zamanında beni okuduğumda
|
||
|
||
| filmler kesinlikle kitapdan çok daha sade |
||
|
||
harry potter ın tüm serileri kesinlikle drift'e katılıyorum bi de martı var..martı jonathan livingston...
|
||
|
||
| mutluluk & baba ve piç kesinlikle. | ||
|
||
peyami safa'ın kitapkarı güzeldir
|
||
|
||
Margaret Weis'ın yazdığı Ruhdöveni harikaydı. Bir de zamanında Harry Potter'ın ilk kitabı beni etkilemişti. Daha başka vardır da hatırlayamadım. Öğleden sonra olduğu için beyin çalışmıyor.
|
||
|
||
tabiki yüzüklerin efendisi ilk okuduğumda da ikincide de üçüncüde de dördüncüde de etkiledi herr zaman ![]() harry potterı da çok severim bi de kara elf serisi çok güzelmiş die duydum bende onu da okuyacam ayrıca buket uzuner - kumral ada mavi tuna veee joanne harris - beş dilim portakal |
||
|
||
|
||
|
||
| -Şeytanın Müridi -Boleyn Kızı -Olasılıksız -Empati | ||
|
||
yiğit özgür -karikatürler kitabı ve uğur gürsoy-fırat kitabından çoook etklendmm
|
||
|
||
canan tan-pıraye cok güzel kıtaptı ya ağlamıstım sonunda bıde kız kardesım için vardı Jodı Pıcoult un onu da cok beğenmıştım..
|
||
|
||
Jean-Christophe Grangé*Şeytan Yemini,Siyah Kn,Leyleklerin Uçuşu bu üç kitabını okudum ve mükemmel birde The Secret
|
||
|
||
Elif Şafak- Aşk Adam Fawer - Olasılıksız Adam Fawer - Empati Kate Morton - Riverton Malikanesi |
||