|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 başlık yeterince açıklayıcı sanıyorum ![]() ben başliyim şimdilik kankimle sık sık alıntı yaptğımız "gel umrun umrumdur" dicem ama haykomun cepkinimin bütün sözleri güzel diğerlerine haksızlık etmiş gibi hissediyorum daha sonra bi güncelleme yapabilirim ![]() evet dökülün bakim
|
||
|
||
| Çok fazla var aslında...ama şimdi aklıma geleni söylicem... 'We are eternal and all this pain is an illusion..' Tool'un Parabola'sından : ) |
||
|
||
| bulutsuzluk özlemi ' yaşamaya mecbursun ' bülent ortaçgil ' herşey sevgiyle başlar ' kesmeşeker ' her şey güzelmiş sonunda hatta bozgunlar bile , aşk istiyorduk ağızdan damardan , hiç uğruna üzüldüm ' cem karaca - kız çocuğu ' gözünüze görünemem , göze görünemez ölüller ' aklıma gelen bunlar |
||
|
||
| "So Fell Autumn Rain" başka söze ne hacet... en çok da şu bölümü güzeldir yani son bölümü ; -So fell autumn rain washed away all my pain I feel bnghter somehow lighter somehow to breath once Again So tell autumn rain washed my sorrows away With the sunset behind somehow i f nd the dreams are To stay So fell winter... Gönderilme zamanı: 27 Ekim 2008, 01:05:58 Black Rose Immortal'da sevdiğim bir sözdür,şarkıda özellikle Mikael Akerfeldt sonlara doğru mükemmel bir şekilde söyler hemen ardın gelen dörtlük ise insanı alır götürür ; It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you |
||
|
||
| why does it always rain on me? is it because i lied when i was 17.. travis. uçamasam da bir çift kanat bana uçmayı anlat üşüyorum kapat kapıları kapat önümüz kış bana göçmeyi anlat f.düzayaç-sor (köprüden önce son çıkış albümü) |
||
|
||
| Lethe'nin de bu bölümü çok güzeldir ayrıca Drag me down, in passionate sighs With the ocean above me And flames in my eyes And grant me a life I can live Without Take me away From the life that I hate |
||
|
||
| Buz - Nefretim Kederimden; bu son olsun yüreğin huzur bulsun,daha fazla nefret edemem kendimden...yarınları öldürdüm.nefretim kederimden.. | ||
|
||
| second - mutsuzum ; mutsuzum işte varmı diyeceğin takvime baktım yok bi geleceğim hayata kol gibi bende gireceğim
|
||
|
||
| Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar ! Hayko Cepkin - Ağlarsa Anam Ağlar |
||
|
||
| John Lennon - WAR IS OVER.. IF YOU WANT IT! | ||
|
||
| Second - Pop Song Gözüm açık gitmem artık içtim aşk zehirinden
|
||
|
||
| Çekilin görmem kötüm ben onun için bu dünyayı ezerim geçerim. Hayko Cepkin - Siren |
||
|
||
| Cem Köksal - Kalbim Bomboş : Kalbim bomboş bırak aşkını oraya son bir defa... | ||
|
||
| Sezen aksu-herşeyi yak ''sevgisizlik ayrılıktan daha zor'' şebnem ferah-vazgeçtim dünyadan ''kim yenmiş kaderi duayla?'' |
||
|
||
| anlamak çok zor değil farkı yok aslında sonların... hep bana bana hep bana ayrılıklar hep bana gidenlerin ardından bakakalmak hep bana
|
||