|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Eski Köprünün Alt?nda - [1999] ![]() 1. Köprüalt? 2. Bebek 3. Hatun 4. Halimiz duman 5. Da?lar ba?lar 6. Hayat? ya?a 7. Yaln?zl?k payla ??lmaz 8. Dönek 9. ?stanbul 10. Senin gibi Belki Al ??man Laz?m - [2002] ![]() 1. Bu Ak?am 2. Her ?eyi yak 3. Oje 4. K?rm kalbini5. Masal 6. Manas? Yok 7. Belki al ??man laz?m 8. Bal 9. Ah 10. Elimdeki saz yeter can?ma 11. Haberin yok ölüyorum Seni Kendime Saklad?m -[2005] ![]() 1. Özgürlü?ün ülkesi 2. Say?n bayan 3. Yan?ba ??mdan 4. Seni kendime Saklad?m 5. Sen ben 6. Melek 7. En güzel günüm gecem 8. Yürekten 9. Aman aman 10.Sadece koklayacakt?m 11.Rüyanda görsen inanma 12.Geçmi? olsun ![]() DUMAN 1 1.Bu Aşk Beni Yorar 2.Dibine Kadar 3.Hayvan 4.Helal Olsun 5.Rezil 6.Sarhoş 7.Sevdim Desem 8.Sor Bana Pişmanmıyım 9.Yağmurun Sabahında 10.Yalan DUMAN 2 1.Balık 2.Ellerin Ellerime 3.İyi de Bana Ne 4.Kümbela 5.Of 6.Paranoya 7.Senden Daha Güzel 8.Senin Marşın 9.Tövbe 10.Vals Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
| te??ekkürler |
||
|
||
| eller?ne sagl?k |
||
|
||
| eyw güzel olmu? albümlerin hepsi | ||