|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Mor yazma mevsimler geçerken Senin gibi olsun silinmeyen hatıralar-e.koray cover son hatıra yeganepunk Kapris Hiç Ben seni sevemedim Göremedim Ben korkusu |
||
|
||
Ovv sağolasın albumü bulmuşsun helal tebrik ederim.
|
||
|
||
ßirşey değil. ßütün albüm bu mu Senin gönderdigin şarkı listesinde daha çok şarkı vardı ßirkaç şarkıdan iki üç tane vardı ama.. |
||
|
||
Hepsi tamamdır. ![]() Bu arada bilmeyenler vardır..Duman grubuna en çok benzetilen grupmuş..(Blue Jeans) ın yalancısıyım.
|
||
|
||
Keyifli dinlemeler o zaman. |
||
|
||
teşekkürler
|
||
|
||
teşekrler
|
||
|
||
| sagolasin ciyerim | ||
|
||
| link ölü.lütfen yenileyin. | ||
|
||
link ölü lüften yenileyebilirmisiniz
|
||
|
||
Link Yenilendi JEOGEN YÖNETİM |
||
|
||
| linke tıkladım ama download kısmı felan acılmadı bi yardım edebilecek varmı ? dosya boyutu gorunuyo ama cekilmiyo :s Gönderilme zamanı: 24 Ekim 2009, 21:02:53 sorunu halletim tmm dır paylasım için tesekkur
|
||
|
||
| çok saol paylaşım için | ||
|
||
TEŞŞEKURLER
|
||
|
||