|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Burada yaptığım çalışmalardan bi kaç tanesini paylaşmak istiyorum ![]() Bu nişanlımın OST albümü için yaptığım bir artwork ![]() ![]() Yine nişanlım için yaptığım artwork ![]() ![]() İçimdeki Beatles aşkı için yaptığım artwork ![]() ![]() Vee.. Bu yaptığım ilk artwork, photoshopu kurduğumda çıkan ilk şey.. ![]() ![]() Kendi çapımda yaptığım şeyler işte.. Dilerim beğenirsiniz
|
||
|
||
| hey genç sen şuraya geç:D biraz daha merak ve hırs yaparsan bu iş biter:D | ||
|
||
hey genç sen şuraya geç biraz daha merak ve hırs yaparsan bu iş biter ![]() hey genç daha napiim allasen hepsini koymadım çalışmalarının elime ne geçtiyse |
||
|
||
Arkaplanlar tanıdık (1. görselden bahsediyorum) sanırım sadece yazılar ve efektler sana ait. Hiç fena değil..
|
||
|
||
Arkaplanlar tanıdık (1. görselden bahsediyorum) tanıdık derken, o arkaplanı brush kullanarak elde etmiştim..
|
||
|
||
güzel güzel kırmayın hevesini
|
||