|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Bu devasa kazı makinesi Almanya'da kömür çıkartmak için kullanılıyor. Tasarımı ve üretimi Alman şirketi Krupp'a ait olan makine 5 yılda 100 milyon dolar harcanarak yapılmış. 95 metre uzunluğa ve 215 metre genişliğe sahip olan makine 45.500 ton ağırlığında ve dakikada 10 metrelik bir çukur açabiliyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| Yuh be bu ne |
||
|
||
| bunun için nasıl bi ehliyet lazımm |
||
|
||
höyyt devasaymış |
||
|
||
ben dee istiyoruum br tanee ![]() adminm alalım siteye bir tane bunlardann daha rahat olur herşey :D
|
||
|
||
| quote author=Nemesis link=topic=6380.msg46651#msg46651 date=1227634902] ben dee istiyoruum br tanee ![]() adminm alalım siteye bir tane bunlardann daha rahat olur herşey ![]() [/quote]siteye alalım demiş ya yuh:D:D |
||
|
||
Alırızda kim kullancak
|
||
|
||
| alalım alalım, birisi bulunur 7000 kişiyiz şurda konu falan taşırken kolaylık sağlar
|
||
|
||
öheh yok ya, bunu insan kullanmıyodur bu kendi kendini kullanıyodur
|
||
|
||
öheh yo hayır öyle olmamalı..sonra makineler herşeyin farkına varıp efendilerine karşı ayaklanabilirlerr yok ya, bunu insan kullanmıyodur bu kendi kendini kullanıyodur ![]() :Dbence bir insan kullanmıyodur haklısın,bi kaç düzine insan kullanıyodur en azından
|
||
|
||
discoveryde görmüştüm bunu bi dünya adam yağlamasını yapıo bunun sadece gerisini siz düşünün yağlamaya geç kalırlarsa makina iptal
|
||
|
||
| cok kücükmüs beee... yanımda iş makinarı gecerken korkuyorum bu gecse ne olur acaba
|
||
|
||
| Önceden bizim köydeydi geliştirmişler bunu: )) | ||