|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 başka bir yerden edindiğim bi çalışma paylaşmak istedim. Classical Guitar - Al Dimeola, John Mclaughlin, Paco De Lucia - Letter From India Eric Clapton Spanish Guitar - - Classical Guitar Solo (Acoustic) (1) Guitar Solos - Acoustic - flamenco Classical - Spanish Guitar Solo Once Upon A Time In Mexico acoustic spanish guitar Carlos Santana - Spanish Guitar Dinner Music - Classical Spanish Guitar - Armik - Gypsy Flame Gipsy Kings - Spanish Guitar - Salsa De Noche Latin - Flamenco - Albeniz, Issac - Tango (Spanish Guitar) (1) Paco de Lucia - Acoustic - flamenco Classical - Spanish Guitar Solo Sting - spanish guitar solo şifre:jg |
||
|
||
| teşekkürler, sevdiğim bi çok parça mevcut.. | ||
|
||
| sağol arkadaşım çok makbule geçti |
||
|
||
| eline saglik... | ||
|
||
| teşekkürler kardeşim Gönderilme zamanı: 20 Şubat 2009, 15:31:46 teşekkürümü geri aldım link ölmüş |
||
|
||
linklerin ölmesi kaçınılmaz bişey. söyliceksiniz ki bizden elimizden geldiince yenileyelim. |
||
|
||
| ahh be. bunun linkleri ölmeseydi çok iyi olurdu benim için. önümüzdeki sene konserde çalmayı düşündüğüm parça listesini genişletebilirdim. | ||