|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Arkadaşlar Günün belirli saatlerini radyoda buluşma saatleri olarak ayarlayabilir ve toplu buluşmalar gerçekleştirebiliriz. Fazla kişi olunca daha eğlenceli olacağı fikrindeyim. Bunu eskiden başka bir forumda yapardık ama msn buluşmaları adı altında şimdi ise daha kolay bir yöntem var radyoda buluşulabilir:) Djler bu konuya bir el atıp ayarlamaları yapabilirler. Bu fikri veren Raul'a da teşekkür ederiz:) |
||
|
||
Güzel bir fikirmiş gerçekten ![]() Eger saat olarak ayarlama gerekiyor ise saat aksam 5den sonra hafta içi her gün yapabilirm yayın ben ![]() |
||
|
||
| Herkese uyacak ortak bir saat belirlemek lazım ki yoğunluk fazla olsun;) | ||
|
||
aslinda normal radyodaki gibi olabilir yani ben o anlamda düşünmüştüm siz galiba günde tek bi saat diyorsunuz mesela bi kaç saat bir dj yayın yapar sonra günün başka bir saati farkli bir dj yayın yapar,çaldığı müzik türleri de deişik olur hem..ertesi gün başka iki dj aynı saatlerde yayın yapar..diye düşündüm ben |
||
|
||
bence de çok güzel olur:) ben radyo sohbetlerii çok seviyoruö zaten çok eğlenmekteyim her daim radyoda:) geceleri ii dinleyici oluyo aslında. 10dan sonra falan? |
||
|
||
benim yayınlar 6dan gece 2-3e kadar gayet kalaba oluyor radyo standartlarına göre ama tabiki böyle buluşma saatleri ayarlanınca bayağı kalabalık olmalı ya değil mi manik, radyo eğlenceli ![]() |
||
|
||
ya ya ewt:D ewt gece fix dinleyiciler var zaten:D |
||
|
||
bu konu da kaynadı arada?? |
||
|
||
qunn her saati olr aslında .. ama saat akşam 8 den sona qirme olasılıqım daa yuksek |
||
|
||
aslinda normal radyodaki gibi olabilir yani ben o anlamda düşünmüştüm siz galiba günde tek bi saat diyorsunuz mesela bi kaç saat bir dj yayın yapar sonra günün başka bir saati farkli bir dj yayın yapar,çaldığı müzik türleri de deişik olur hem..ertesi gün başka iki dj aynı saatlerde yayın yapar..diye düşündüm ben Sana katılıyorum.Haklısın.Dediğin gibi olursa daha güzel olabilir.Esasında pek fazla bilgim yok radyo hakkında fakat elimden geldikçe konularda aktif olmaya çalışıyorum.
|
||