Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Radyo Jg Hakkında

Konu: Radyoda Buluşma Saatleri

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 06.12.2008 18:18:13

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar Günün belirli saatlerini radyoda buluşma saatleri olarak ayarlayabilir ve toplu buluşmalar gerçekleştirebiliriz. Fazla kişi olunca daha eğlenceli olacağı fikrindeyim. Bunu eskiden başka bir forumda yapardık ama msn buluşmaları adı altında şimdi ise daha kolay bir yöntem var radyoda buluşulabilir:) Djler bu konuya bir el atıp ayarlamaları yapabilirler. Bu fikri veren Raul'a da teşekkür ederiz:)

Nemesis 06.12.2008 18:35:47

Güzel bir fikirmiş gerçekten ;) bir radyocu(eski bir radyocu mu deseydim aslında) ve her zaman radyoyu seven birisi olarak buna kesinlikle katılıyorum :)
Eger saat olarak ayarlama gerekiyor ise saat aksam 5den sonra hafta içi her gün yapabilirm yayın ben ;) doru söylüyorsunuz daha kalabalik daha iyi olur,eglenceli olur :)

Jeogen 06.12.2008 18:39:17
Herkese uyacak ortak bir saat belirlemek lazım ki yoğunluk fazla olsun;)

Nemesis 06.12.2008 18:46:56

aslinda normal radyodaki gibi olabilir yani ben o anlamda düşünmüştüm siz galiba günde tek bi saat diyorsunuz :) mesela bi kaç saat bir dj yayın yapar sonra günün başka bir saati farkli bir dj yayın yapar,çaldığı müzik türleri de deişik olur hem..ertesi gün başka iki dj aynı saatlerde yayın yapar..diye düşündüm ben  düşünen tarz bu arada 5den sonra derken her saat olabilir ben uyarım öle dememin sebebi okul olması ;)

manikdepresif 10.12.2008 21:35:16

bence de çok güzel olur:) ben radyo sohbetlerii çok seviyoruö zaten çok eğlenmekteyim her daim radyoda:) geceleri ii dinleyici oluyo aslında. 10dan sonra falan?

Nemesis 10.12.2008 21:55:02

benim yayınlar 6dan gece 2-3e kadar gayet kalaba oluyor radyo standartlarına göre ama tabiki böyle buluşma saatleri ayarlanınca bayağı kalabalık olmalı ;)
ya değil mi manik, radyo eğlenceli :D

manikdepresif 10.12.2008 21:59:23

ya ya ewt:D
ewt gece fix dinleyiciler var zaten:D

manikdepresif 24.12.2008 03:05:01

bu konu da kaynadı arada??

Samroomes 28.12.2008 00:08:54

qunn her saati olr aslında :).. ama saat akşam 8 den sona qirme olasılıqım daa yuksek

cqR 01.01.2009 22:32:18

aslinda normal radyodaki gibi olabilir yani ben o anlamda düşünmüştüm siz galiba günde tek bi saat diyorsunuz  :) mesela bi kaç saat bir dj yayın yapar sonra günün başka bir saati farkli bir dj yayın yapar,çaldığı müzik türleri de deişik olur hem..ertesi gün başka iki dj aynı saatlerde yayın yapar..diye düşündüm ben   düşünen tarz bu arada 5den sonra derken her saat olabilir ben uyarım öle dememin sebebi okul olması  ;)

Sana katılıyorum.Haklısın.Dediğin gibi olursa daha güzel olabilir.Esasında pek fazla bilgim yok radyo hakkında fakat elimden geldikçe konularda aktif olmaya çalışıyorum. :u

Sayfa: [ 1 ]