|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| hiç sevmiorm şu punKLarı ßiraz korkunçLar |
||
|
||
saçlar fena değilde giydikleri kıyafetler kötü sanki |
||
|
||
punk iidir güzeldir genç |
||
|
||
| Punk da winston içiyo...Bi de kola...'Ben punk gibiyim ama değil de gibiyim,saçlarım da çok fena herkes bana bakar,ben hepinizden farklıyım ve ayrıca hiç işim yok orda boş boş otururum kola ve winston içerim.Felsefeyi kendime uyarladım' tipi var... | ||
|
||
kıyafetleri o kadar iyi değildir ama saçları ölümlüktür punkların punk değilim ama iyi bi akım bence
|
||
|
||
| “Punk”, herkes için başka başka anlama gelebilir... İşin başını sonunu bilmeyen kuşağa göre saçma sapan giyinip, haddi hududu olmadan içip, gürültülü bir müzik dinleyip gece tarifesine kalmadan eve dönmek iken, başka bir kuşağa göre ise eğlenceli, hızlı ve mutlaka melodili yaratıcı bir rock'nroll müziğidir. Büyükannenize göre ise zibidiliktir ve ona göre bütün gençler “punk”tır (pank değil punk şeklinde telâffuz etmektedir). Bize ve aklı başında diğerlerine göre ise sert, sıkı, direkt bir müziktir, aynı zamanda zekidir ve arkasında bir kültür ve hatta yap yakıştır tak takıştır gibisinden bir moda barındırır. Punk olmak ise zibidilik değil, “takmamak”, “umurunda olmamak”, “istediği gibi davranıp istediği kişi olmak”tır bana sorarsanız. Punk olmak, mevcut her türlü sistemden bezmiş olmak anlamına gelir. Elbette bir de bu ideolojinin fon müziğini dinlemek. | ||
|
||
| saçlar muhteşem ama onu yapmakta insana işkencedir ya, olsun izlemekte bi sanat |
||
|
||
| ancak punk giyim kuşamla ne benimsenecek ne eleştirilecek bir tutumdur. | ||
|
||
pfff...
|
||
|
||
6.resim süper!!!! ![]() |