|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ~~LEXİ LUSH~~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| ^o^ kimmiş ? | ||
|
||
^o^ kimmiş ? lexi lush
|
||
|
||
| Yani? Ünlü biri mi? Şarkıcı falan mı? google'a yazdım pek açıklayıcı şeyler çıkmadı da... | ||
|
||
Yani? Ünlü biri mi? Şarkıcı falan mı? google'a yazdım pek açıklayıcı şeyler çıkmadı da... ünlü biri diil belkide ünlü bilmiyorum tarzı değişik olduğu için resimlerini koyyim dedim çünkü bu bölümde değişik tarzlar var şu ana kadarki resimlerde de ünlü kişiler yok
|
||
|
||
Bence gayet değişik bir tarz evett Gayet de gereksiz gibi gözüktü Allah bizi korusun böyle şeylerden millet bakın da ibret alın ![]() ![]() |
||
|
||
Bence gayet değişik bir tarz evett Gayet de gereksiz gibi gözüktü Allah bizi korusun böyle şeylerden millet bakın da ibret alın ![]() ![]() kız belki güzel olabilir ama yüzünü göremedim piercingten,boyadan ve saç yumağından
|
||
|
||
insan kendine nası böyle biişey yapar ya o makyajı yapmakla uğraşçağı kadar nemonun dediği gibi bakıpta ibret alalım
|
||
|
||
Bence gayet değişik bir tarz evett Gayet de gereksiz gibi gözüktü Allah bizi korusun böyle şeylerden millet bakın da ibret alın ![]() ![]()
|
||
|
||
bu ne ya böyle bi tip çıksa benim karşıma saçını başını yolarım heralde. insanlığa zarar tiplerden bu.. gereksizler son derece |
||
|
||
yazık yaa ... aramızda para toplayıp su kıza bi çift çorap bide eldiven alalım... fakirlikten yırtık çoraplaa farklı eldivenler giyiyoo...
|
||
|
||
| Allahtan televizyonların, monutorlerin renkli olduğu döneme denk gelmiş bu kız yazık yoksa onca çaba çöpe gidicekti siyah beyaz ekranlarda.. Bizim forumun mesaj kısmındaki color bar dan farksız mübarek kişilik |
||
|
||
| renkli korkanccc |
||
|
||
ya saçlarını yüzünü gözünü falan mahvetmiş ama bazı fotolarda hoşuma gitti giydikleri ne yalan söliim |
||
|
||
| malın önde gideni. | ||