|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Ben desteklemiyorum,soyuyorlar nerdeyse milleti ![]() |
||
|
||
| sonuna kadar protesto... 1024 sınırsız interneti 49 ytl yapanlar utansın... | ||
|
||
| bende desteklemiyorum iki yıl abone kalm zorunlulugum olmasa baska bi firmaya gecicem. ıspartada kablonet olsa hemen kablo netteyim. telekom hem pahalı hemde yavas, bugun sinir etti beni hiç bi sayfa acılmıyooo | ||
|
||
| Eski kullanıcılarını hiçe sayıp yeni internet baglatanlara yonelik yaptıgı kampanyalarla şerefsizliğin daniskasını yapan Telekoma yazıklar olsun. | ||
|
||
Hepimiz biri internete mi geçsek(tabi bütün firmalar parayı gördükten sonra değişir ama olsun) |
||
|
||
| Ne farkedecekki hepsi telekom lokasyonlu.. | ||
|
||
| protesto ediyorum hem pahalı hem kalitesiz internet kullanıyoruz hadi onuda geçtim Türkiye çok az para kazanıyo bu işten Telekom özelleştirildiği için yabancılar kazanıyo fakat kullanmasak olmazz kulansak başka dert . | ||
|
||
Haklısın jeo.Galiba yedigimiz kazıgı sindirmeye çalışmalıyız.Tabi bu da mümkün olmuyo |
||
|
||
Kendi ağını kurmaya çalışan bir şirket vardı..Telekomdan bağımsız yani..ama karşıda varmış sadece,Anadolu yakasında zamanında sormuştuk,şimdi noldu bilemem tabi ![]() |
||
|
||
Kendi ağını kurmaya çalışan bir şirket vardı..Telekomdan bağımsız yani..ama karşıda varmış sadece,Anadolu yakasında zamanında sormuştuk,şimdi noldu bilemem tabi ![]() |
||
|
||
| turkcell'in tellcom adında bi uzantısı var adsl alanında...ama tamamen kendi altyapılarımıdır bilmem...işin ucu bi noktada telekoma dayanıyordur diye düsünüyorum...zaten su an icin büyük sitelere falan gelmis henüz tam yaygın degil... | ||
|
||
| TTnet akıllı olsun akıllı! |
||
|
||
sonuna kadar protestoo... hem pahalı hem yavaşş.. yurdısında verdigimiz para ile kullandıgımız internetin 4 katı daha hızlısını daha ucuza kullanıyolarr.. |
||
|
||
Kesinlikle protestooooo Hem çok yavaş hemde çk pahalı hemde arıza hizmeti çooook yavaş bi aralar çk uğraşmıştm ![]() |
||
|
||
ihsan doğramacı amcam sağolsun beleş takılıyorum nette şahsen sizin için protesto ama |
||