|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Queen, İngiliz rock grubu. 1970 yılında "Smile" grubunun dağılma sürecine girmesi sonrasında Brian May, Roger Taylor ve Freddie Mercury tarafından Londra'da kurulmuştur. Bir yıl sonra John Deacon'un katılımıyla grup tamamlanmıştır. 70'lerin sonlarında üne kavuşan grup bugün hâlâ geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Her ne kadar özellikle Amerikalı eleştirmenler tarafından önemsenmemişse de arena rock, glam rock, hard rock, heavy metal, pop rock ve bunun gibi daha nice müzik türüne büyük katkılarda bulunmuştur. 1999 yılında Channel 4 tarafından düzenlenen "Music of the Millenium" anketinde Queen tüm zamanların en iyi ikinci grubu, rock opera tarzının ilk örneği olarak da gösterilen şarkıları Bohemian Rhapsody ise en iyi şarkı seçilmiştir. Dünya çapında 300 milyon adet albüm satmışlardır. albümler: * 1973 — Queen * 1974 — Queen II * 1974 — Sheer Heart Attack * 1975 — A Night at the Opera * 1976 — A Day at the Races * 1977 — News of the World * 1978 — Queen Jazz * 1980 — The Game * 1980 — Flash Gordon (Original Soundtrack) * 1981 — Greatest Hits * 1982 — Hot Space * 1984 — The Works * 1986 — A Kind of Magic * 1989 — The Miracle * 1991 — Innuendo * 1995 — Made in Heaven * 2000 — Classic Queen * 2002 — The Platinum Collection * 2007 - Rock Montreal şifreler:jg |
||
|
||
Yok artık
|
||
|
||
teşekkür ettim uğraştım baya ama değdi çok mutlu oldum bittiinde ![]() |
||
|
||
aynı fikirdeyim ceoyla az gelir 1 jg ben üşenmiştim sen üşenmemişsin helal
|
||
|
||
| uvvvv abü her mesajta karşıma çıkmak zorundamısn bçk |
||
|
||
biri bana primyum rapid bulsun
|
||
|
||
| abüler önce gelir genç bçk |
||
|
||
biri bana primyum rapid bulsun ben de freeyim walla ![]()
|
||
|
||
| öyle olsun bakalım bçk saygılar |
||
|
||
| mediafireden olsa sınırsız indirme vede birden fazla albümü indirebilirdin çok güzel paylaşım ies yaptın yapacağını.O kadar linkle uğraştınmı şifre falan yada kendin yüklwediysen bu çabaya değer sana bütün jg puanlarım helal olsun. | ||
|
||
mediafireden olsa sınırsız indirme vede birden fazla albümü indirebilirdin çok güzel paylaşım ies yaptın yapacağını.O kadar linkle uğraştınmı şifre falan yada kendin yüklwediysen bu çabaya değer sana bütün jg puanlarım helal olsun. paylaşımı ben yapmadımkii.manik yaptı ![]() buarada bende gormemisim bu paylasımıı.. eline saglık manik..süper olmuşş.. ![]() |
||
|
||
mediafireden olsa sınırsız indirme vede birden fazla albümü indirebilirdin çok güzel paylaşım ies yaptın yapacağını.O kadar linkle uğraştınmı şifre falan yada kendin yüklwediysen bu çabaya değer sana bütün jg puanlarım helal olsun. paylaşımı ben yapmadımkii.manik yaptı ![]() buarada bende gormemisim bu paylasımıı.. eline saglık manik..süper olmuşş.. ![]() Ben sana söylemedim zaten manikdepresif'e söyledim vede diğer paylaşımcılarada. |
||
|
||
saolun keyifli dinlemeler=) evet önce bi yerden indirip sonra şifre ve upload işlerini ben yaptım. uğraştırmıştı biraz ama değdi=) |
||
|
||
saolun keyifli dinlemeler=) evet önce bi yerden indirip sonra şifre ve upload işlerini ben yaptım. uğraştırmıştı biraz ama değdi=)
|
||
|
||
| ellerine sağlık dostum. en sevdiğim gruplardan biri de queen'dir. sıkıcı download'lardan sonra bol keyifli müzik dinliycem. tekrar teşekkür ederim. | ||