|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Riddim Live Tel: 0212 251 27 23 - 0212 251 30 15 Yetkililer: Murat Başkan, Galip Tekin Web: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! E-posta: info@riddim.com.tr Adres: Sıra selviler Cd. No:69/1 Giriş Kat. Tarif: Belçika Konsolosluğu Yanı * Haftanın hergünü açıktır. * Vale hizmeti vardır. İstanbul'da rahat, güvenli ve huzurlu bir şekilde eğlence yaşamak istiyorum, bunu yaşarken de kaliteli fakat çok fazla bir harcama yapmadan, eğlenmek istiyorum diyorsanız "RIDDIM" bunun tam yeri. Yeni tarzıyla RIDDIM LIVE da hafta'nın her günü İstanbul'un en iyi grupları çıkıyor ve sizlere eşsiz bir canlı performans sergiliyor. İster iç kısımda müziğin coşkusuna katılıp eğlenebilir, isterseniz de boğaz manzaralı geniş terasımızda oturup eğlenceye keyifli bir şekilde katılabilirsiniz... Yiyecek : Yok Kredi Kartı Geçerliliği : Var Otopark : Var Özel Davet : Var Kendi Ürünleri: Riddim Kokteyl Müzik Tarzı Canlı Müzik, Alternatif Pop, Alternatif Rock, House, Latin, Chillout Tür Fiyat Miktar Dark 10.00 YTL Şişe Efes 10.00 YTL Şişe Efes 7.00 YTL 33 cc Kokteyller 20.00 YTL Kadeh Miller - Corona 10.00 YTL Şişe Yabancı İçkiler 15.00 YTL Kadeh Yerli İçkiler 10.00 YTL Kadeh Hafta İçi Hafta Sonu - 20 - 1 Yerli İçki |
||
|
||
| biraz pahali ama manzarasi ve muzigiyle bunu kapatir sanirim gitmek lazim | ||