|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 radyocu arkadaşlarım; radyonun geliştirilmesi konusunda acaba bi zaman çizelgesi mi yapsak demiştik. nitekim yapalım diyoruz şimdi de :P herkes yayın yapmak istediği saati günü vs yazabilir mi buraya? |
||
|
||
7/24 çok zevkli
|
||
|
||
wuuu herkes yazsın ben sonra yazcam ne zaman olduu çok farketmiyo bana çünkü. boşta kalınca yaparım ben. |
||
|
||
sen önce mikrofon al boşta kalinca ben yaparim |
||
|
||
![]() mikrofon alırım almasına da konuşamam ben öyle senin gibi utanırım |
||
|
||
ben şuanda düzenli bir zaman söyliyememm.. çünkü bazı günler evde olmuyorumm... ama en kısa zamanda düzene sokacağım.. |
||
|
||
cuma saat 22 saati veya 9.30 bana uyar |
||
|
||
| İnternetim düzgün olduğu sürece cumartesi 19:00 bana uygundur | ||
|
||
| cuma cumartesi günleri 9 dan sonra bana uyabilr. | ||
|
||
Pazartesi 22:00'dan sonra yapabilirim |
||
|
||
Çok kesin olmamakla birlikte hafta içi herhangi bir gün saat 17,18 ve/veya 19da yayın yapabilirim.. |
||
|
||
| salı gecesini sabaha bağlamak benim işim |
||
|
||
haftanın 3 4 akşam saat 20,00 den sonra yapaßilirim.. fakat bilgisayarım hala servisten gelmedi ![]() ama konuşaßilirmiyim garanti veremiorum.. ![]() sesimden çok iğrençtir. ![]() |
||
|
||
pazartesi: kirpi (22:00den sonra), salı: nejat (geceyi sabaha bağlıcakmış )çarşamba: perşembe: cuma: nefii (21:00den sonra olabilir.) just (21:30-22:00 sonrası ) cumartesi: nefii (21:00den sonra olabilir.) drifter (19:00dan sonra) pazar: hyprt (sabaha kadar böyle bi liste çıktı ortaya. hyprt pazarları pazartesiye bağlıyo onu da ekedim listeye onun dışında da yapar yine arada biliyorum ben ![]() nemesis herhangi bi gün 17:00-18:00-19:00 da yapabilirim demiş. xterm de bilg. sorunu hallolduktan sonra haftanın 3-4 günü yapabileceğini söylemiş. ben de herhangi bi gün genelde 16:00dan sonra yapabilirim. ies de yoluna soktuğunda işlerini, el atar radyoya ne zaman uygun olursa:) çarş ve perşembeyi de o şekilde doldururuz yani ![]() zaman çizelgesinin taslağı budur arkadaşlar |
||
|
||
muhtemelen çarşambayı da perşembeye bağlayabilirim, ya da bağlanacak bi gece varsa bağlarım. her hafta yapabilirim diye söz veremicem çünkü stüdyom oluyo her hafta ve ne gün olacağı belli olmuyo
|
||