Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Rock Müziğe Dair

Konu: yasaksız rOck yasakLarı

Sayfa: [ 1 ] 2

manifesto13 21.12.2008 13:42:50

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
                             Yasaklara karşı olan rock müziğinin yasaklara ihtiyacı

*Üç abazan erkekten oluşan rock gruplarının kız bascı yada baterist araması yasaklansın

*Gece beste yapıp ,sabahın 04:00 'ünda arayıp "Abi çok acaip bişi buldum bak dinle"demek bitsin!!!

*Stüdyo çalışmalarında "Beteri koşuyo yeaaaa!"demekte bitsin.Ayrıca o bateride koşmasın ,efendi olsun!!!

*"Mozart yaşasaydı rock yapardı." iyice tiksindirdi son verin be abi!!!!

*"Rok mu Rak mı tartışması" kesinlikle yasaktır!!!!!

*Her uzun tırnaklıya "Gitarmı çalıyon "demekte bitsin.

*Rock gruplarının albüm kapak fatografında herkesin düşüncelere dalar gibi durup ayrı yönlere mel mel bakması yasaklansın!!!!!!!!

*Rock festivallerine anne-baba izniyle gelmek durumları sona ersin..

*"Uzun saçın bakımı zordur" geyikleri yansın!!!!!!!

*"Bu albümde aslınsa rock' a kaydık." diyen fantezi-pop kırmaları silinsin!!!!

*İçinde her elektro gitar geçen şarkıya da "Ehehe rock bu rock "de yeterr.

*Üniversitede kurulan "Rock kulübü" de tarihe karışsın artık. Ne lan bu dağcılık kulübümü?

*Rock barda "Ben bu şarkıyı bilorum" tribine girmek ve etrafta bunu göstermek için parçaya eşlik ediyormuşcasına dudak oynatmacılık kesinlikle yasaktır!!!!!

*Anadolu rock ,progresif rock,ortodoks rock,kıl-rock ,tüy-rock durumları bitsin artık .Rock Rock tur.

*Aksanlı ingilizceye yeter ne o "Metallica" ya "Metağğlika", "Sepeltura" ya "Zipalçır" demeler .! "Titanic" e "Tayteeenik" demek gibi birşey o da.

*Nazan Öncel ve ekseriyetle Tina Turner a "Rock müziğinin babaaanesi"demekte yasaklansın.

*Kepekli saçlarla kafa sallamak bitsin.

*Sahnede şarkı söylerken sigara içip ,akabinde sigatayı gitarın tellerine takmakta bitsin!!!

*İstiklal Caddesi'nde Yapı Kredinin önünde poz yapan metalci gençlik sona ersin!!!!!

*"Abi yea , off yea ,fuck off yea " söylemleri nereye kadar?

*Postal giyip peynirleşmiş ayak kokusunu eşe dosta koklatan nesil , bir dur!!!!

*"Yavuz Sultan Selimde küpe takardı"durumları yansın.

*Sarhoş kafayla müzik yapmak yasaklansın.(Siz çalın biz sarhoş oluruz istersek.)

*Issız adaya düşen rocker 'ın yanına alacağı üç şey "Seks ,Roc'n roll ve uyuşturucu" olmasın.Mümkünse "Mazah-Fuat-Özkan"yada "Zincir, takoz ,çekma halatı"olsun...

*Annelerin büyük ihtimalle oğullarının kalan eskimiş Metallica tişört ü giymeleri kesinlikle yasaklansın!!!!!

kaygan 02.01.2009 19:52:44
Katılıyorum arkadaş  düşünen tarz

Çok gerekli yasaklar var  delüü

RocKunzeL 06.01.2009 16:47:51
:D:D:D süpermiş
bencede katıLıyorum..

xD_3_noqDa 22.01.2009 20:13:46
 ihhi sonsz bi şekLde katıLıorm :D

nyks 30.01.2009 17:51:10
Cheesy Gerçekten de çok gerekli olan yasaklar var arasında :). Teşekkürler :).

manifesto13 30.01.2009 19:50:34
Cheesy Gerçekten de çok gerekli olan yasaklar var arasında  :). Teşekkürler  :).
bnce hepsi gerekLi :) tesekkur etmişsin saol

wisiter 07.02.2009 00:28:31
özellikle kepekli kafaya katılıyorum  headbannng

şpidişpidigezentospaa 07.02.2009 16:15:52
Annelerin büyük ihtimalle oğullarının kalan eskimiş Metallica tişört ü giymeleri kesinlikle yasaklansın!!!!!

bu süpermis:D pehuaha:D yurdum insanı :D

edu 15.02.2009 12:18:08
Hepsi çok süper

psychedelic16 19.02.2009 01:37:50
süpermişşş ya aynen katılıyorum sonuna kadar =)))

Freerider 19.03.2009 20:33:13
süper hocam yaa kesinlikle hepsine tek tek takılıyorum ve katılıyorum:D   "Rock barda "Ben bu şarkıyı bilorum" tribine girmek ve etrafta bunu göstermek için parçaya eşlik ediyormuşcasına dudak oynatmacılık kesinlikle yasaktır!!!!!" özelliklede buna çoğu gittiğim yerde hep tanık olduğum bi durumdur delüü ..... Eline sağlık hocam headbannng

tmtkrnd 20.11.2009 12:01:34
*İstiklal Caddesi'nde Yapı Kredinin önünde poz yapan metalci gençlik sona ersin!!!!!
kesinlikle sona ersin bitsin YETER!

neber 25.11.2009 14:25:22
Hahaha.Kesinlikle katılıyorum:)

ZeratuL 27.03.2010 21:38:11
Arkadaşlar iyi güzel demişsiniz de ben bunların çoğuna katılmıyorum. Bu maddelerdeki hareketleri yapan kimselere biz özenti diyoruz.

Saritas 28.05.2010 13:31:32
Son Madde Süpr Ya

Sayfa: [ 1 ] 2