|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Yasaklara karşı olan rock müziğinin yasaklara ihtiyacı *Üç abazan erkekten oluşan rock gruplarının kız bascı yada baterist araması yasaklansın *Gece beste yapıp ,sabahın 04:00 'ünda arayıp "Abi çok acaip bişi buldum bak dinle"demek bitsin!!! *Stüdyo çalışmalarında "Beteri koşuyo yeaaaa!"demekte bitsin.Ayrıca o bateride koşmasın ,efendi olsun!!! *"Mozart yaşasaydı rock yapardı." iyice tiksindirdi son verin be abi!!!! *"Rok mu Rak mı tartışması" kesinlikle yasaktır!!!!! *Her uzun tırnaklıya "Gitarmı çalıyon "demekte bitsin. *Rock gruplarının albüm kapak fatografında herkesin düşüncelere dalar gibi durup ayrı yönlere mel mel bakması yasaklansın!!!!!!!! *Rock festivallerine anne-baba izniyle gelmek durumları sona ersin.. *"Uzun saçın bakımı zordur" geyikleri yansın!!!!!!! *"Bu albümde aslınsa rock' a kaydık." diyen fantezi-pop kırmaları silinsin!!!! *İçinde her elektro gitar geçen şarkıya da "Ehehe rock bu rock "de yeterr. *Üniversitede kurulan "Rock kulübü" de tarihe karışsın artık. Ne lan bu dağcılık kulübümü? *Rock barda "Ben bu şarkıyı bilorum" tribine girmek ve etrafta bunu göstermek için parçaya eşlik ediyormuşcasına dudak oynatmacılık kesinlikle yasaktır!!!!! *Anadolu rock ,progresif rock,ortodoks rock,kıl-rock ,tüy-rock durumları bitsin artık .Rock Rock tur. *Aksanlı ingilizceye yeter ne o "Metallica" ya "Metağğlika", "Sepeltura" ya "Zipalçır" demeler .! "Titanic" e "Tayteeenik" demek gibi birşey o da. *Nazan Öncel ve ekseriyetle Tina Turner a "Rock müziğinin babaaanesi"demekte yasaklansın. *Kepekli saçlarla kafa sallamak bitsin. *Sahnede şarkı söylerken sigara içip ,akabinde sigatayı gitarın tellerine takmakta bitsin!!! *İstiklal Caddesi'nde Yapı Kredinin önünde poz yapan metalci gençlik sona ersin!!!!! *"Abi yea , off yea ,fuck off yea " söylemleri nereye kadar? *Postal giyip peynirleşmiş ayak kokusunu eşe dosta koklatan nesil , bir dur!!!! *"Yavuz Sultan Selimde küpe takardı"durumları yansın. *Sarhoş kafayla müzik yapmak yasaklansın.(Siz çalın biz sarhoş oluruz istersek.) *Issız adaya düşen rocker 'ın yanına alacağı üç şey "Seks ,Roc'n roll ve uyuşturucu" olmasın.Mümkünse "Mazah-Fuat-Özkan"yada "Zincir, takoz ,çekma halatı"olsun... *Annelerin büyük ihtimalle oğullarının kalan eskimiş Metallica tişört ü giymeleri kesinlikle yasaklansın!!!!! |
||
|
||
| Katılıyorum arkadaş Çok gerekli yasaklar var |
||
|
||
:D:D süpermiş bencede katıLıyorum.. |
||
|
||
sonsz bi şekLde katıLıorm
|
||
|
||
Gerçekten de çok gerekli olan yasaklar var arasında . Teşekkürler .
|
||
|
||
Gerçekten de çok gerekli olan yasaklar var arasında . Teşekkürler . tesekkur etmişsin saol
|
||
|
||
özellikle kepekli kafaya katılıyorum
|
||
|
||
| Annelerin büyük ihtimalle oğullarının kalan eskimiş Metallica tişört ü giymeleri kesinlikle yasaklansın!!!!! bu süpermis:D pehuaha:D yurdum insanı
|
||
|
||
| Hepsi çok süper | ||
|
||
süpermişşş ya aynen katılıyorum sonuna kadar ))
|
||
|
||
süper hocam yaa kesinlikle hepsine tek tek takılıyorum ve katılıyorum:D "Rock barda "Ben bu şarkıyı bilorum" tribine girmek ve etrafta bunu göstermek için parçaya eşlik ediyormuşcasına dudak oynatmacılık kesinlikle yasaktır!!!!!" özelliklede buna çoğu gittiğim yerde hep tanık olduğum bi durumdur
|
||
|
||
| *İstiklal Caddesi'nde Yapı Kredinin önünde poz yapan metalci gençlik sona ersin!!!!! kesinlikle sona ersin bitsin YETER! |
||
|
||
| Hahaha.Kesinlikle katılıyorum:) | ||
|
||
| Arkadaşlar iyi güzel demişsiniz de ben bunların çoğuna katılmıyorum. Bu maddelerdeki hareketleri yapan kimselere biz özenti diyoruz. | ||
|
||
| Son Madde Süpr Ya | ||