|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() P.S. I love you (Soundtrack 2008) Year: 2008 Genre: Soundtrack Music by: John Powell 01 - The Pogues - Love You 'Till the End.mp3 4 Mb 02 - James Blunt - Same Mistake.mp3 7 Mb 03 - Needtobreathe - More time.mp3 6 Mb 04 - Laura Izibor - Carousel.mp3 8 Mb 05 - Hope - Fortress.mp3 8 Mb 06 - Ryan Star - Last Train Home.mp3 5 Mb 07 - Paolo Nutini - Rewind.mp3 5 Mb 08 - Toby Lightman - My Sweet Song.mp3 5 Mb 09 - Chuck Prophet - No Other Love.mp3 4 Mb 10 - The Academy Is - Everything We Had.mp3 6 Mb 11 - The Stills - In The Begining.mp3 8 Mb 12 - Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive.mp3 3 Mb 13 - Nellie McKay - PS I Love You.mp3 3 Mb 14 - John Powell - Kisses and Cake.mp3 4 Mb rarpass: jg |
||
|
||
filmin methini çok duydum da fırsat olmadı bi türlü izlemeye. müziklerini dinleyelim bakalım şimdilik :P ellerine sağlık nejat ![]() |
||
|
||
izleyin izleyin filmi de izleyin çok güzel gerçekten ![]() [/b] |
||
|
||
| Öncelikle çok teşekkür ederim epey zamandır bu albümü arıyordum! 8) Acaba filmin içinde geçen oyuncuların söylediği şarkıları nasıl bulabilirim? Onlar da çok güzeldi mesela Gerard Butler'dan "Gallaway Girl"
|
||
|
||
Sonunda buldum çok tşk ederim..
|
||
|
||
| gerçekten çok teşekkürler kardeşim.ellerine sağlık.. | ||
|
||
| teşekkürler pylşm için.. | ||
|
||
Love You Till The End başta olmak üzere tüm şarkılar harika,film daha da harika,bak şimdi tekrar izleyesim geldi ![]() Teşekkürler |
||
|
||
| teşekkürler paylaşm içn | ||
|
||
| TEŞEKKÜRLER EDERİZ | ||
|
||
| TEŞEKKÜRLER B Gönderilme zamanı: 06 Mayıs 2010, 15:03:21 LİNK ÖLMÜŞ ARKADŞIM |
||
|
||
| teşekkür ederim | ||