|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 everything I learned in life, I learned from wikipedia:P her şeyde olmasa da biçok konuda vikipedi yardımcı olmuştur bugüne kadar bana. aradığım bilgiye bağlı olarak ekşi veya vikipediyi kullanıyorum genelde:D sizler ne düşünüyosunuz bu konuda? sık kullanıyo musunuz, destekliyo musunuz vikipediyi?? |
||
|
||
bi kac yıl once cok sık kullanırdım yeni tanıstıqım metal qruplarının kım olduklarını faln arastrırdım |
||
|
||
kullanıcılar girdiği için bilgileri bazen yanlış olabiliyorlar ama gayet sömürüyorum güzel bir site kopyalanabiliyo yazılanlar o da ayrı güzel..protestı edicektim vazgeçtim ![]() destek ![]() |
||
|
||
en.wiki çok başarılı..
|
||
|
||
en.wiki çok başarılı.. bu çok doğru..tr'de zaten bilinen şeyler yazılıyor orada istenilen herşey bulunabiliyor..
![]() |
||
|
||
bende ingilizcesinden yararlanıyorum. destek
|
||
|
||
inq ck eü olsa bende yararlancam ama |
||
|
||
| ya wikipedia nın zenginliği tartışılmaz da ing de bulduğum bişeyin tükçe de açıklamasını bulamayınca çıldırıorum. bi ara ömrümü wikipedia daki bilgilerin hepsini türkçeye çevirip halkıma milletime faydalı olmaya adamaya karar vermiştim ama öğrencilik işte, bu kararımdan sonra hocalar ödevleri peşisıra yolladılar ben de bu ulvi amacımı ertelemek zorunda kaldım... |
||
|
||
ingilizce sana göre değil canım uğraşamazdın o kadar çeviriyle sen ![]() |
||
|
||
artiste bak ben yapamazdım zaten die sırf mütevazilik olsun die yazdım benm ingilizcem aslen aşmış coşmuş da fazla göstermek istemiyorum ondan yani
|
||
|
||
hehe tabi tabi :P |
||
|
||
destekliyorum |
||