|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 başlıktan pek anlaşılmamış olabilir.bi daha açıkliyim durumu bugün sitede gördüm ki bazı insanlar ekonomik kriz sebebiyle sevgilisinden ayrıldığına sevinebiliyormuş sırf yaklaşan yılbaşı sebebiyle hediye almak zorunda kalmıyacağı için başka sebeplerin vardır elbet senin. o muhabbetten böyle bişey çıktığı için açtım konuyu ![]() |
||
|
||
destekliyorum yoktan anlamak lazım aksi taktirde ![]() |
||
|
||
bi ot koparsanız yeter çoğu insan için o da mı yok ![]() |
||
|
||
o varda anlayan yok ![]() eller kadir kıymeettt bilmiyorr anneeeee ![]() |
||
|
||
o başka bi durum tabi.ya geyiğine açıldı konu just, seni iice dertlendirmek istemezdim :P |
||
|
||
yok ya ne dertlencem ben sadece sevdiğim kızdan şunu beklerim verdiğim değer kadarını en azından göriyim bunu göremezsem sorun varrdır herşeyi bahane ederim ayrılmak için para vs. onun içi destekliyorum kederlenmedim ama ![]() |
||
|
||
| Hiç bana göre değilyokyok | ||
|
||
Hiç bana göre değil
|
||
|
||
ya bırak bu ayakları just..bari beni yeme biliyoruz gerçekleri.. ben olsam olsam diorum öle bi durumda değilim fekat ; hediye almamanın yolunu bulurdum ayrılmaya gerenk yok..gavur adeti noel fln inanmıorum dersin olr biter |
||
|
||
| ya bikere sevgiliyse ekonomik krizi anlar bunun için protestooo | ||
|
||
paran yoksa küçük bişey alırsın (o dokunmaz herhalde)...Eğer yoktan anlamıyor tatmin olmuyorsa tekmeyi basarsın zaten
|
||
|
||
madem cimrisin nie sevgili yapmayı düşünüosun ![]() protesto ediorum |
||