|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Arkadaşlar yükleme yaparken bu programı kullanırsanız yükleme hızınız normalin üstüne çıkar. Örneğin Zeynep Ablam(manikdepresif) programsız yükleme yaparken dosya.tc sitesinden en fazla 30kb/s hız elde ediyor. Fakat ben bu program sayesinde çok rahat 100kb/s yi geçiyorum. ![]() Ayrıca indirilen dosyaları virüs taramasından geçiriyor. Son olarak bu version 9 da youtube facebook gibi sitelerden video indirme imkanıda sunuyor. Gayet kullanışlı bir program. Link : |
||
|
||
ben değilim o 30kb hız yapan ![]() ama memnun sayılmam ben de pek hızdan. ellerine sağlık indiriyorum bakalım ![]() |
||
|
||
| pardon ya njttı :s nese ya işe yarıyor mu yarıyor |
||
|
||
DAP .... bende bunu kullanıyorum son 1,5 senedir... gayet kalitelidir... Yurtta msnde zor dururken DAPı açtığımda 140 kbs ile download yapabiliyorum... Sınırları zorlamakta üstüne yok diyebilirim... 450 kbs ile indirdiğine şahit oldum Yanlız rapidshare vb. çoğu siteden download yaparken pek kullanamıyorsunuz
|
||
|
||
| Rapidshare için CryptLoadı da upload ettim istersen dene |
||
|
||
yok saol ben rapidden zaten 300 kbs le indiriyorum su aralar sorun oplmuyo o yüzden :D
|
||
|
||
Yok artık Nasıl oluyor o |
||
|
||
premium :D
|
||
|
||
| oha ya zengin |
||
|
||
| paylaşım için teşekkürler... ama şunu soylemek isterim ki bu tarz programlarla normal hızın cok fazla üstüne cıkamazsınız...cünkü hattınızın fiziksel bir sınırı vardır...bu tip programların en onemli avantajı yarıda kesilen ya da durdurulan yüklemelerin ( tabi sunucu bunu destekliyorsa ) devam ettirilebilmesidir...
|
||
|
||
oha ya zengin yok beyaa para felan vermedim :D tanıdık almış bende kullanıyorum arada :D..paylaşım için teşekkürler... ama şunu soylemek isterim ki bu tarz programlarla normal hızın cok fazla üstüne cıkamazsınız...cünkü hattınızın fiziksel bir sınırı vardır...bu tip programların en onemli avantajı yarıda kesilen ya da durdurulan yüklemelerin ( tabi sunucu bunu destekliyorsa ) devam ettirilebilmesidir... şunuda söylemek lazım tabi... Bu programla download yaparken... internette sörf yapmaya dewam ederseniz bariz bir şekilde hızınızın düştüğünü göreceksiniz... Şaşırmayın yani
|
||
|
||
linki kontrol et istersen, ölmüş |
||
|
||
Konu Kilitlenmiştir! Sebepleri şunlar olabilir: Link Kırık (En kısa zamanda yenilenecektir.) Kurallara aykırı içerik Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticilerle irtibata geçiniz.![]() Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! JeogenYÖNETİM |
||