|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Radyoda D-Jg olmak isteyenler radyo sorumlumuz olan manikdepresif'e özel mesaj atarak başvuru yapabilirler. Jeogen'e veya başka bir yöneticiye mesaj atmayınız! *Herhangi bir mazeret belirtmeksizin uzun süre aktif olmayan D-Jg'ler haber verilmeden görevinden alınabilir. D-Jg olmak isteyen kişin sahip olması gereken özellikler; - D-Jg seçimleri tamamen Jeogen Yönetiminin insiyatifindedir. D-Jg olmak isteyen kişinin Jeogen'deki tutumu ve insanlarla olan iletişimi en önemli kriterdir. - Jeogen forumlarında aktif olması gerekmektedir. - En az 10 konu açmış, 50 konuya yorum yapmış olması gerekmektedir. (Konular ve mesajlar incelenecektir. Teşekkür mesajları bu sayıya dahil değildir.) Kısacası Jeogen'de iyi bir sicile sahip olmanız, Jeogen için iyi bir şeyler yapmanız gerekmektedir. Mevcut D-Jg'ler: - etkisiz_eleman - hyprt - ies - jeogen - just - manikdepresif - nefii - njtbcrn - palindrome - samroomes - dzmntk - KiRpİ - nemesis - Chucky - mystery - Frottce - crgs yukarıdaki şartlara uyan ve dj grubuna katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz. |
||
|
||
| ben ben ben yeni bir konu daha açim mantıklı bişiler bulalım |
||
|
||
| Ben bu işi layıkıyla yaparım referanslarım sağlam |
||
|
||
bakıcaz bakalım |
||
|
||
| Peki pekii |
||
|
||
17sine kadar yayın yapamıcam. evdeki internet limitli. 17sinden sonra limitsize çevircem. |
||
|
||
iyi bakalım hayırlı olsun limitsiz şimdiden radyoyu özledim ya ![]() |
||
|
||
Ben yokum burada
|
||
|
||
Ben yokum burada ![]() Varsın artık |
||
|
||
Sağol kirpi Gerçi yayınıma giremiyorlar ama olsun ismim orada
|
||
|
||
radyo şifresi değişti arkadaşlar, msj attım düzenli yayın yapan djlerimize, unuttuğum biri varsa mesajla sorabilir yine. bilginize:d |
||
|
||
sen bize çağrı atsaydın biz seni arardık :P ![]() |
||
|
||
Farkettim ki ben bu listeye eklenmemişim
|
||
|
||