|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 walla ben ilk geldiğimde ankaraya algılamakta güçlük çekmiştim bu durumu doğrusu hala algılayamadım tam olarak ama yine de ben kimsenin hocası olmak istemiorum şu yaşta:D |
||
|
||
hızlı bi giriş yaptın yalnız rpmcmurphey :P destekliyorum seviyorum ben ![]() |
||
|
||
hocam, hacı gibi hitapları destekliyorum. |
||
|
||
| hocam iyi,hocam güzel .. odtü'de daha çok kullanıyolar bunu gibi geldi bana...bi de dolmuş şoförleri
|
||
|
||
odtüden çıkmış deyüler hatta hocam muhabbeti için bknz: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
manik'e bak hemen kaynak göstertiyor. |
||
|
||
bize okulda öyle öğrettiler kirpi yazdığın bişeyin kaynağını göstermezsen yandın |
||
|
||
hocam,üstat,usta,hacı(hacı okadar değilde) severim bu tür hitapları ![]() |
||
|
||
hocam,üstat,usta,hacı(hacı okadar değilde) severim bu tür hitapları hafız var bi de,ben de onu çok severim ![]() |
||
|
||
kanki falan var bide:P |
||
|
||
kankx kenkx :D bunlara bitiyorum ya :D |
||
|
||
hafız iyidir hocamı da severim, ama geçen birisi ben dolmuş şöförüyüm sen git okuldakilere hocam de dedi utandım. üstad falan hiç kullanmadım. hacıya bayılırım. kenk konk kank ve türevleri kadar iticisini de görmedim açıkçası. destek ne bileyim edit: ben etkisiz'den sonra yazdıydım öbürküler hükümsüzdür. |
||
|
||
Hacı en sevdiğimdir sınıfta kofonky de kullanılır bazıları arasında o da güzeldir |
||
|
||
hocam güzeldir..fakat genç çok daha güzeldir |
||
|
||
| kullanmam sevmem bana karsı kullanılmasıda hosuma gitmez... | ||