|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Münihli rock grubu Alev, Almanya'nın SAD Music GmbH şirketi ile kayıt anlaşması yapmadan önce, tek başlarına "Breakable" ve "Broken" demolarıyla bile büyük başarılar elde etti. Büyük reklam kampanyaları olmaksızın, hayranlarını yalnızca güçlü müzikleri ve sayısız canlı performanslarıyla ikna ederek, Alman müzik listelerinin zirvesine oturdular. Küçük klüplerde ve gençlik evlerinde başlayan sahne hayatları, 25 tanesi sadece 2004'te olmak üzere, Avrupa'nın birçok yerinde büyük festivallerle devam etti. 2 yıl boyunca hayranlarını gerçekten "alevli" olduklarına inandırdılar ve şimdi Eclipse Records'la imzaladıkları anlaşmayla bu yıl "We Live In Paradise" adlı albümleri ABD'de piyasaya çıkacak. İlk single'ları "If We Ever"ın, grubun ABD'de yükselişe geçmesini sağlayacak itici güç olması bekleniyor. Şarkının klibi sadece Alev'in eşsiz sound'unun gücünü göstermekle kalmıyor, aynı zamanda şarkının içerdiği ciddi anlama da dikkat çekiyor: Çok geç olmadan, insanlığa karşı uygulanan şiddet çemberini global ölçüde kırmak... Alexandra Janzen - Vokal Patrick Fleischer - Gitar Martin Fahrnholz - Bas Saner Ariduru - Gitar/Keyboard Niki Brockt - Bateri 01 - We live in paradise 02 - Time Will Show 03 - Youth (Sleep well) 04 - Cause & Effect 05 - Just because 06 - Whereever i am going now from here 07 - Where is the horse? 08 - Noone’s fault 09 - If we ever (massdestructive ignorance) 10 - Dying Every day 11 - Sweet lullaby 12 - Bugun degişmezsek Link 1: Alternatif Link: Alternatif Link Rar Pass: hakan Rar Pass: jg alternatif link 2: Link 1: manikdepresif Tarafından Upload Edilmiştir.. alternatif link2 SANITY tarafından upluad edilmiştir. teşekkür ederiz. |
||
|
||
ellerine sağlık güzel paylaşım tracklist de eklersen süper olcak |
||
|
||
kaç şarkı var bu demoda |
||
|
||
| TEŞEKKÜR EDERİM CANIM | ||
|
||
| bi bakalim bu albumde alev lenz söylemiyo muydu? | ||
|
||
Teşekkürler dostm dinleym bakalm
|
||
|
||
| b hata oldu heralde ilk albumleri bu Alexandra Janzen 2 albumde katildi gruba |
||
|
||
| ben sadece orda grubu tanıttım şarkıları kimler calıo demedim ama bilgin icn sağol | ||
|
||
| tskler sana | ||
|
||
| bu gruba bitiyorum.... teşekkürler | ||
|
||
| Alexandra Janzen solist |
||
|
||
| This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. Rapidshare'de yukarıdaki hatayı veriyor indiremedim alternatif linkten de indiremedim noldu anlamadım yardım lütfen
|
||
|
||
ölmüş link, premium veya collector account'tan upload edilmediği için. birazdan geliyo yenisi Gönderilme zamanı: 25 Şubat 2009, 12:24:33 rapid linki yenilendi. |
||
|
||
süpersn kuzen
|
||
|
||
| alternatif link güncellendi k.bakmayın dün aksam güncelleyecektim unutmusum
|
||