|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Buda diğer resimlerimin oldugu blog Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Ordaki resimleri buraya koymak isterdim ama uzn sürecegini düsündüm o yüsden direk linki koydm Düş Sokağı Sakinleri - Acıları Bana Bırak Açılır ellerim beni.. düşündüğün an Dokunur gözlerin bana.. ağladığın an Ateşlere düşer bedenim Aşktır aldatan Aldatıpta ayıran Gökten yere vurduran Bırak acıları içime alayım Saçlarınla okşa ruhuna dolayım Acıları bırak sevdana adayayım Ölümüne okşa çiçeklerde kanayım Geceler bekler beni.. unuttuğun an Göçeder şarkılar bana.. güldüğün an Buzullar erir tenimde Aşkır aldatan aldatıpta ayıran Gökten yere vurduran |
||
|
||
mahalle güselms |
||
|
||
| resimler güselmiş manzara çok hoş.. | ||
|
||
mhallem coq güseldir.. kücükken az top oynayıpta cam kırmamıstık
|