|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() "1996'da kurulduk. 2001'de dagildik. 2005'de tekrar eğlencesine beraber çalmaya basladik. Baktik çok eğleniyoruz şarki kaydettik." diyen izmirli amatör alternatif rock grubunun üyeleri ; Erim - Gaz Gitar, Insan Sesi Cenk - Süs Gitar, Geriden Gelen Insan Sesi Burak - Derin Gitar Serhan - Metronomcu myspacelerinde ve youtubede dönen 3 kliplerinin yönetmenliğini ve çizimleri Emrah Ablak yapmaktadır. Kaçsam Dünyadan Gezdim Gördüm Bu Gece Gel Bir Adın Yokmu ? Alkolik Kuşlar Beni Aldığında Ruh Hastası Güzel Gün aldı parçalarıyla sizlerle.. şifre : jg Link yenilendi ! |
||
|
||
İlk upload hayırli ve de uğurlu olsun
|
||
|
||
var mıymış acaba sitede diye baya bi baktım ama göremedi gözümden kaçmıştır belki :P hadi hayırlı uğurlu olsun uploadların devamını bekliyoruz dört gözle |
||
|
||
Devamı yoldaa
|
||
|
||
KIRIK LİNK
|
||
|