|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Here comes the rain again Yine yağmur buraya geliyor Falling on my head like a memory Bir anı gibi başıma düşüyor Falling on my head like a new emotion Yeni bir duygu gibi başıma düşüyor I want to walk in the open wind Açık rüzgarlarda yürümek istiyorum I want to talk like lovers do Aşıkların konuştuğu gibi konuşmak istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor ? So baby talk to me – like lovers do Öyleyse bebeğim konuş benle aşıkların konuştuğu gibi Walk with me – like lovers do Yürü benimleaşıkların yürüdüğü gibi Talk to me – like lovers do konuş benle aşıkların konuştuğu gibi Here comes the rain again Yinei yağmur buraya geliyor Raining in my head like a tragedy Bir trajedi gibi başımda yağıyor Tearing me apart like a new emotion Yeni bir duygu gibi beni ikiye bölüyor I want to breathe in the open wind Açık rüzgarlarda nefes almak istiyorum I want to kiss like lovers do Aşıkların öptüğü gibi öpmek istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor? |
||
|
||
Çok seviyorum bu şarkıyı
|
||
|
||
| Is it raining with you? dinlediim en ii şarkılardan yada bni en çok etkileyenlerden biri.. |
||
|
||
ilk dınledıımde bnde baya etkılenmıstım peh!!
|
||
|
||
eski sevgilimin bana dinlettiği şarkıydı bana onu hatırlatmasa dinlerim dinlemekte istiyorumda insan dayanamıyor be
|
||
|
||
acayip etkilio bu şarkı beni
|
||