|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Haluk Levent - Yollarda ![]() Yollarda Bulurum Seni Alışamadım Gökova Ankara Deniz Üstü Bu Ateş Sönmez Bosna Akdeniz Akşamları Kızılcıklar Oldu mu Yollarda Haluk Levent - Bir Gece Vakti ![]() Nerdesin Nereye Saklarsın Al Beni Allı Turnam Ararım Seni Balıkçı Gel Gel Köprü Öpmek İsterdim Oyun Sevenler Ağlarmış Haluk Levent - Arkadaş ![]() Kağızman Akşamlar Yeter ki Anadolu Diyarında Antalya'da Sonbahar Edirne Türküsü Nerelerdesin Nerelerdesin 2 Ölmesin Çocuklar Pazartesi Günleri Tuttuğun Altın Olsa Türkiyem Haluk Levent - Mektup ![]() Mektup Vefasız Hani Benim Olacaktın Zeytinden Aşımısın Eller Eller Güneşin Battığı Sahilde Akdeniz Akşamları Anlasana İrem Kızı Neyleyim Bu Şehirden Gidelim Artık Haluk Levent - Yine Ayrılık ![]() Deli Gönlüm Bülbül Pamukkale Gülendam Ayrılık Heyyamola Anlamadın Hakim Amca Gülün Bittiği Yer Cemalim Hiçe Açılan Kapılar Haluk Levent - www*Leyla*com Kamyoncunun Türküsü Sevmeye Dermanım Yok Kader Ela Gözlü Sevmek İstiyorum Samoslu Dimitris www*Leyla*com Sana Varamadım Aşktan Emir Var Kıratlar Kabilesi Bir Mesaj Gönder Hadi Gel Haluk Levent - Kral Çıplak ![]() 01. Aşkın mapushane 02. Dostum 03. Dağlar 04. Olmuyor böyle 05. Sır 06. Kaçış 07. Kral çıplak 08. Sevmek böyledir işte 09. Geceden 10. Anla 11. Çerkez kızı 12. Gariban Haluk Levent - Bir Erkeğin Günlüğü ![]() ACILARA TUTUNMAK ALIŞAMADIM BEN ÖLMEDEN BU AŞK BURADA BİTER CUMARTESİ BU ŞEHİR DAĞLARA KÜSTÜM DELİLER DELİVEREN HADİ GÜL KADERİMİN OYUNU SEN GİDİNCE YALAN ZOR AŞK Haluk Levent - Aç Pencereni ![]() Haluk Levent - Annemin Türküleri ![]() 1. Sensiz Yaşayabilmirem 2. Çemberimde Gül Oya 3. Karadır Kaşların 4. Haydar 5. Dert Olur 6. İzmir in Kavakları 7. Çatal Çama Kurşun Attım 8. Böyle İkrar İlen 9. Drama köprüsü 10. Dillirga 11. Darule 12. Emirdağı Haluk Levent - Akşam Üstü ![]() 01 Tutki Cildirdim 02 Elfida 03 Yusa Tepesi 04 Gitme 05 Töre 06 Aksam Üstü 07 Bir Güldün Yar 08 Eflatun(kazim A ) 09 Hosgeldin 10 Vapurum 11 Vazgecemem 12 Bahar Sarkisi |
||
|
||
| teşekkürrrrrrrr ederimmmmmm | ||
|
||
| eskiden cok dinlerdimm.. özellikle kral çıplak albümünü cok severim... ellerine sağlık ![]() |
||
|
||
dostum süper bir paylaşım lmuş. ellerine sağlık. teşekkürler
|
||
|
||
| Çok teşekkürler | ||
|
||
| kıratlar kabilesi diyorun, başka da bir şey demiyorun | ||
|
||
| teşşekürler derim | ||
|
||
| çok thank oyu | ||
|
||
albümün orjinali varmı piyasada
|
||
|
||
| saol teşekkürler saolasınlar | ||
|
||
| eskiden cok dinlerdimm.. özellikle kral çıplak albümünü cok severim... ellerine sağlık ![]() |
||