|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ben destekliyorum bunlar dışında izlediğim tek kanal cnbc-e..en azından kim ne giydi naaptı die haber yapmıolar milleti evlendirmeye çalışmıolar falan belgesel iyidir öğreticidir..hayvanat alemi deneyler hayatın anlamı nerden geldik ![]() |
||
|
||
destekliyorum üstat dirtjob ve şimdi gang life başlıcak ![]() |
||
|
||
bende destekliyorum...fakat eskiden uydudan izliyodumm..şimdi izliyemiyorumm.. ![]() |
||
|
||
kabloluya geçti sanırım ![]() |
||
|
||
kabloluya geçti sanırım ![]() kabloluda bayadır var zatenn... orda birde history diye tarih kanalıda vardı yanlış hatırlamıyorsamm..onada destekk.. tabi ben bunları uydudan izliyemiyorum.. |
||
|
||
history channel yok kabluloda ama dicitürkte var |
||
|
||
d-smart aldı o yüzden dier uydularda yok bildiğim kadarıyla bide kabloda var.. ultimate survival bide survivorman süper hafiz ne bulursa yiyo adamlar zor şartlarda hayatta kalıolar fln ![]() |
||
|
||
destekliyorum belgesel guzeldır ailecek cok severz .. özellkle babam hastasıdır ![]() |
||
|
||
iki kanalıda izliyorum...fakat natgeo evrim teorisini savundugu icin pek desteklemiyorum
|
||
|
||
Destekliyorum ![]() |
||
|
||
iki kanalıda izliyorum...fakat natgeo evrim teorisini savundugu icin pek desteklemiyorum ![]() evet national bayaa o konuda programlar yapıp duruyor,başka şey yokmuş gibi bu arada son zamanlarda her iki kanallarda da hayvanlar alemine karşı bir ilgisizlik var gibi geldi ![]() |
||
|
||
| Merhabalar, Disco'yu değil Ama National'ı protesto ediyorum açıkçası. Sadece kanal bünyesinde bakmamak gerek, objektif yaklaşıldığında National'ın aslında ülkesinin dış politik tavrına paralel bir misyon izlediğini fark edeceksiniz, örneğin National Geographic dergisi Irak savaşı başladığında Amerika'da Amerikan uçaklarının posterlerini vermişti! Nacizane tavsiyemdir, okurken de belgesellerini izlerken de gerçekten tarafsız ve insanlık yararına olup olmadığına incelikle eleştirel bakılmalıdır!
|
||
|
||
tartışmasız destek ![]() |
||