|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 evet arKadaşLar teLefon meLodiniz nedir acaba ![]() ßen ßaşLim önce The rasmus-In the shadows ![]() sizLerinkini de aLaLım.. |
||
|
||
benimki oldukça hareketli bi parça ve çocğu kız arkadaşım çok beğenmiştir LiL wayne -LoLLipop (: |
||
|
||
kaç tane kız arkadaşın var just ![]() Moonspell - Finisterra bnm telin melodisi ![]() |
||
|
||
Benim telefonu yaklaşık 1 sene önce aldım :D O zamandan beri titreşimde kendileri :D Ama sesi açarsam değiştirmediğim için sesi... Nokia Tune çalıyo ![]() Atadım bi zil sesi az önce... Sum 41 - With Me |
||
|
||
| benim telefonum çalmaz..hep sessiz hep sessiz...sevmiyorum öyle ciyak ciyak bağırmasını |
||
|
||
benim telefonum çalmaz..hep sessiz hep sessiz...sevmiyorum öyle ciyak ciyak bağırmasını Bendensin yanee |
||
|
||
benim telefonum çalmaz..hep sessiz hep sessiz...sevmiyorum öyle ciyak ciyak bağırmasını Bendensin yanee |
||
|
||
| kendini avutan moderatör örneği j77jj j77jj benimde sessizde ama mesaj yüzünden |
||
|
||
kendini avutan moderatör örneği j77jj j77jj benimde sessizde ama mesaj yüzünden bizim kendimizi avutmamıza gerenk yok... Klasımız yeter |
||
|
||
kendini avutan moderatör örneği j77jj j77jj benimde sessizde ama mesaj yüzünden bizim kendimizi avutmamıza gerenk yok... Klasımız yeter |
||
|
||
haklısınız ) |
||
|
||
haklısınız nane nane diye yazılıyo,öteki de muzdarip ) |
||
|
||
geyik dönüomüş burda bi uğrayayım dedim ![]() muzdarip evet ![]() |
||
|
||
| boat in the river tlf melodim | ||
|
||
benimkide hep sessizdedir hatta titreşimi bile kapatırım ama zil sesi Vivaldi Summer presto yapmıştım zamanında bi kere bile çalarken duymadım o ayrı tabi :D
|
||