Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Tarzzzz..

Konu: Emo Nedir?

Sayfa: [ 1 ] 2

matrock 27.01.2009 18:11:37

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Öncelikle emo nedir onu belirtmek istedim.
Emo bir moda bir müzik türü mutsuzluk,yalnızlık,melankoli durumu olarak anlatabiliriz.Emo olmak genellikle mutsuzluk depresiflik olarak adlandırılır.içinde hissettiğin acıyı cesurca dışa vurmandır.

En popüler 5 emo

1-cute is what we aim for
2-avengeld sevenfold
3-the early november
4-hellogoodbye
5-quietdrive

Öncülerinden my chemical romance`yi örnek verebiliriz.

*disco değil retro olmak,
*2 el kıyafetler
*eskimiş yırtık converseler
*kızlarda kendilerinin kestiği w boyadığı kısa saçlar (yada renkli.kırmızı,mor,yeşil vs. akla ne gelirse)w yataktan yeni çıktım modundaki saçlar,
*günlük..en emoların en önemli kişisel şeyi,içine yazdıkları şiirlerini yaşadıklarını dier emo arkadaşlarıyla paylaşırlar
*siyah oje(yıpranmış)
*emo kızları genellikle pop kültürüne baş kaldırır.

-emo kızları nlerden nefret eder:
justin timberlake,avril lavigne,konserlere para verip girmek,kendilerini kısıtlamaya çalışan erkek arkadaş,piercing!lerine laf eden aile

En sıkı 10 emo:

1 my chemical romance
2 fall out boy
3 a.f.i.
4 panic ! at the disco
5 hoobastank
6 death cap of cutie
7 modest mouse
8 taking back sunday
9 dashboard confessional
10 weezer

-justin timberlake,avril lavigne,kuaförden çıkmayan kızlar,eski kız arkadaşları,tüm popüler metal grupları,ailesinin göz kalemine laf etmesi.

emo`ların favori filmleri:

1 spider-man
2 donnie darko
3 american beauty
4 everything is IIIuminated
5 fight club
6 garden state
7 titanic
8 requim for a dream
9 basketball diaries
10 eternal sunshine of the spotlessmind

durden
the apathy eulogy
asteria
bayside
Circle Takes the Square
City of Caterpillar
Embrace
Emo Summer
mozart season
a thorn for every heart
ı hate myself
orchid
pg.99
rites of spring
emery
the early failure
sunny day real estate
mineral
jimmy eats world
yesterdays rising

etkisiz_eleman 29.01.2009 21:16:12
Ne yani Donnie Darko,Requim for A Dream ve Fight Club'ı hep emolar mı izliyo? Veya neye göre emo filmi kategorisine girmiş bunlar? Spider Man'i benim kardeşim de çok severek izliyo mesela.Yoksa o da mı emo  :ı  İçlerinde hissettikleri acıyı 'cesurca' dışarı vurdukları için mi onları normal karşılamamız gerekiyo? Hani cesurlar ya ondan..

matrock 30.01.2009 10:15:38
 LL: vaLLa biLmem istatistqLer

wisiter 07.02.2009 00:42:05
ergenlik bunalımı geçerrrr   rockerrrr

Beatles 09.02.2009 00:26:19

büyüyünce geçer abisi wisiter ın dediğine katılıyorum ;)

ibrahim_sami 03.04.2009 12:26:18
gereksiz bi konu gereksiz tipler bence türkçenin katili genelde ufak beyinli şahsiyetler bi kaçıyla muhabbet etmeye çalıştım ama olmuyo yok  :) aralarında cins ayrımı diye bişey yok erkek erkekle çok rahat öpüşüyo sonra hele o erkeklerin makyaj yapmaları konsere giderken her taraflarını süslüyolar sanki o çıkıcak sahneye hayko konserine gitmiştim dışarıda ki emo lar haykodan daha çok makyaj yapmıştı  :D zaten bu emo lar yüzünden hayko cepkin den soğumaya başladım yavaş yavaş girdikeri yeri batırıyolar bi de benim tarzım bu diye geçiniyolar çok yazık!!! bi de bilende bilmeyende bunları rock çı zannediyo metalci bile zanneden var bence hepsini istiklal cadesinde ki yapı kredinin önünde asalım böylece bu konu da kapansın  :D

sanity 03.04.2009 15:46:34
kameralı cep telefonuyla üstten fotoğraf çeken,sürekli hüzünlü ruh haline sahip insan topluluğu...ayrıca ben bunları 3-5 sene sonra görecem alayı sabah 9 akşam 6 çalışacak

LyssA 03.04.2009 17:30:52
ya başka konu yok muydu? ben emo filmlerimi izledim abooov

mystery 03.04.2009 18:53:42
Birisi beni emo diye nitelendirdiydi :ı Bu arada etik kardeşine spider mani izletme bir daha :D Emoluk belirtileri gözükmeye başlamış :ı

etkisiz_eleman 03.04.2009 20:47:35
Birisi beni emo diye nitelendirdiydi  :ı Bu arada etik kardeşine spider mani izletme bir daha  :D Emoluk belirtileri gözükmeye başlamış  :ı
mistik sen kardeşimi nerden biliyosun pardon :D

mystery 03.04.2009 20:59:58
Yazmışsın ya kardeşim sipider meni severek izliyor diye :D

etkisiz_eleman 03.04.2009 21:11:03
Yazmışsın ya kardeşim sipider meni severek izliyor diye  :D
emoluk belirtileri görülme kısmını nerden biliyosun anlamında sormuştum ama neyse artık :D

njtbcrn 03.04.2009 21:12:23

Evet ben bir Emo'yum, aralarından bir tek Fayt Kılab'ı izlemedim. Anne ben Emo oldum.

mystery 03.04.2009 21:41:10
Yazmışsın ya kardeşim sipider meni severek izliyor diye   :D
emoluk belirtileri görülme kısmını nerden biliyosun anlamında sormuştum ama neyse artık  :D
çünkü emoların istatisliklerinde spider men var :D her şeyin başı spider men :P

Nemesis 03.04.2009 22:54:23

emolar sanat filmi izliyomuş  :ı
ben de emoyum evet itiraf edeyim artık,saçlarım da uzun tek gözüm kapalı sizi kekledim ne zamandır :P bu arada avenged sevenfold hoobastank fln müzik grubu değil mi benim bildiğim hadi üyeleri emo olsa neyse ki hoobastank ne alaka emolukla..
bu arada emo olmak uzun sürüyor demekki biraz meşakkatli,converslerin eskimiş falan olması için seneler geçmesi lazım ben bekleyemem :P
son bir şey daha, Avril bir tanedir... Justin de biraderimizdir :P

Sayfa: [ 1 ] 2