Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Forum Nasıl Kullanılır?

Konu: Rapidshare'den dosya indirmek (Download)

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 23.07.2007 20:58:01

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

lener49fi 28.08.2007 10:18:11
payla??m için te?ekkürler...

fakat RapidShare upload sitesinden bir download'dan sonra max.180dk min.30dk beklemek gerekiyo.buda o kadar s?k?c? bir ?ey ki... sitenin bu s?n?rlamas? yüzünden 3 bölümlük bir albümü indirmek ?zd?rap oluyor. daha basiti: 3-4mb l?k bir sanat eserini download lad?ktan sonra hemen alt?ndaki ba?ka bir tek mp3 indirmek için herzamanki gibi yine beklemek zorunda kal?yorum. kal?yorumdan ziyade RapidShare sitesini kullananlar beklemek zorunda kal?yor.

YAN?;lütfen, moderatörlerin ve adminlerin duyuraca??, belli bir upload sitesi kullansak, daha iyi olmaz m??

Jeogen 28.08.2007 10:34:54
Daha önce "Zshare" kullan?yordum fakat dosyalar upload yapt?ktan 1 hafta geçtikten sonra hiç indirilmezse siliniyor..Rapidsharede hiç download olmasa bile 90 gün saklama süresi var..E?er rapidshareden ard arda download yapmak istiyorsan modemini kapat?p açman gerekli ;) Ben öyle yap?yorum..Hiç beklemiyorum ve di?er share sitelerinden daha h?zl? download yap?yorum Rapidshare ile..

Te?ekkürler

Crazy91 11.10.2007 09:13:21
Rapidshare den ardarda download için çerezi sileceksin modemi resetliceeksin. okkeyy

Spawn 27.04.2008 16:37:44
Rapid'in Son Güvenlik Kodları Sebebiyle İndirme Yapmakta Güçlük Çeken Arkadaşlar Sadece Kedili Karakterleri Boş Kutuya Yazarlarsa Sorun Olmayacaktır.

caffeina 21.05.2009 00:02:51
çok hoş güzel de... error veriyor bazı linkler,hatta çoğu linkler.. ama bu durumda yapılıcak birşey yok sanırım? bana hep bu oluyoda,belki yapılıcak bişey vardı diye sormak istedim.

manikdepresif 21.05.2009 00:09:15

dediğim gibi bir 15 dk bekleme süresi var iki download arasında, o yüzden problem yaşıyorsundur.

Sayfa: [ 1 ]