|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 marmara üniversitesinin magdurları,sevenleri sevmeyenleri isteyenleri istemeyenleri hepinizin mekanı burası olabilir fikir görüş alışverişi yaabilirsiniz |
||
|
||
| ömrümü yedi bitirdi bu okuL.. marmara diyince oo süper derLer ama içerisinde hiçbişe oLmayan bi okuL.. eğLencesi boL dersLeri sıkıcı |
||
|
||
| benim abimin marmara üniversitesinde ki bu sene ilk senesi |
||
|
||
ablamda marmara mezunu ama bi şikayetini görmedim
|
||
|
||
| Kampüsten kampüse değişiyor ßen göztepe kampüsünden bahsediyorum.. ßen çok sevdiğimi söyLemem okuLumu ama bahar festivalleri güzeL geçer.. |
||
|
||
tek 1 soruyla göztepe kampüsünü kaçırmış bir insanım... Keşke öss de bu kadar yeter artık uğraşamicam diyip otobüsü kaçırmamak için 15 dk önce çıkmasamda bi soru daya yapsaydım şimdi sdü yerine marmarada olurdum... Kıymetini biln... sdü de değilsiniz daha kötüleride var yani emin olabilirsiniz
|
||
|
||
Kaynımın çocuğu bu okuldan mezun Bölümlerinizide yazsaydınız keşke
|
||
|
||
her ne kadar okuLda uyguLamaLı takı teknoLoJisi diye geçse de kısaca mücevher tasarımı demek daha ii [/font]
öteki türLü anLatması zor oLuo da |
||
|
||
| Takı derken ametist, turkuaz taşlarından falan mı? | ||
|
||
| oNu ders oLarak gördük gümüş ve metaL şekiLLendirme yapıyoruz örnegin gümüş set koLye yüzük vs hem tasarımLarını hemde çizdikLerimizin metaLini yapıyoruz.. Taş yani gemoLoji oLuo
|
||
|
||
| Bende Jeoloji mühendisiyim iyi bilirim taşları:) Bazen akıllı takıcılar bana yok o kuvars değil ametist falan diye ısrar ediyor tezgahını kafasına geçirmek geliyor içimden |
||
|
||
| hakLısın ßizde böyLe şeyLer gösteriLmio ßen sadece taşLarı renkLerinden biraz da işte özellikLerinden anLayabiliyorum.. ßiz pırLanta dersi aLdık gemoLoji taş biLimciLiğine giriyor çünkü ßi pırLantanın kaç karat oLduğunu faLan öğretioLar senin dediğin ayrı ßi mesLek ama o işte çok karLıdır... DuydukLarım yani.. Size ßu konuda bayağ şey öğretiyoLar anLattıkLarına bakıLırsa.. BiLmediğim çoookk şey var..
|
||
|
||
| yalnız bir çok kişinin hayalinde olan bir üniversite, yani en azından ben giremedim hayalimde kaldi gittim mersin uniye xD | ||
|
||
Bende Jeoloji mühendisiyim iyi bilirim taşları Bazen akıllı takıcılar bana yok o kuvars değil ametist falan diye ısrar ediyor tezgahını kafasına geçirmek geliyor içimden
|
||
|
||
bende marmaradanım nişantaşı kampüsü biraz küçük ama yoğunluktan zaten kampüsü görmeye zaman kalmıo diş hekimliğindenim
|
||