|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 “Türkçe’yi: Konuşma dili olarak şarkı türkü söyler gibi Yazı dili olarak hatasız kullanabilen Sanat dili olarak, güzelliğine güzellikler katabilen, Bilim dili olarak, gelişmesine baş koyabilen Yurdum insanı sevdalılar aranıyor !.. Kendine, yurduna, ulusuna güvenen Türkçe’yi onuru övüncü bilenler birleşin bu sevdayı yaşatın. Türkçe’mize sahip olalım ki Sahibimiz olmasın.” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup Üyeleri 1.Jeogen 2.Hakanallica 3.Just 4.njtbcrn 5.Nemesis 6.mystery 7.matrock 8.RocKunzeL 9.etkisiz_eleman 10.xD_3_noqDa 11.Mıghty 12.Frottce 13.NeFii 14.nyks 15.manikdepresif 16.Katatonia 17.Chucky 18.Teukros 19.patantial quilty 20.AssAssIN 21.Freerider Lütfen Gruba girmek isteyenler alltan Mesaj yazsın
|
||
|
||
bende katılmak istiyorum bende portakala pHortakal diyen türdeki zihniyete kıl oluyorum güzelim türkçemizi biçimsizleştirmeye kimsenin hakkı yok ![]() |
||
|
||
| Bende uyarılınca aklım başıma geldi |
||
|
||
| Ben bu gruba ne zaman katıldım yahu |
||
|
||
| ben renkli bir grup olsun istedim sen değiştirdiysen vardır bir bildiğin;) gruba ne zaman girdiğine gelirsek beni uyardığına göre sen bu gurubun başında olman lazım |
||
|
||
bundan böyle dergahta mecliste sokakta türkçe konuşula diyen bir ben. dahi anlamındaki de ayrı yazıla. |
||
|
||
bundan böyle dergahta mecliste sokakta türkçe konuşula diyen bir ben. dahi anlamındaki de ayrı yazıla. Evet Nejat haklı ; de ayrı yazılıyor.. bunu ben de savunurum hep.. Türkçe sadece yabancı kelimelerden ya da özenti,saçma kelimelerden arınmalı değildir, bunun yanında Türkçe'yi de doğru kullanmalı.. -de -ki ekleri veya bu tarz ayrı yazılan birleşik yazılan kelimeler falan dikkat edilmelidir... gruba beni de alabilirsin katılmak isterim |
||
|
||
Beni de alın (de ayrı )
|
||
|
||
| Bende Katılmak İstiyorum Ayrıca Benim Nickimde Matrak Olmalıymış Bundan Sonra Daha Dikkatli Olurum | ||
|
||
| Ben de katıLmak isterim.. |
||
|
||
| ben de varım gençlik |
||
|
||
| Hakan benide ekle xD |
||