|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Ben desteklerim..vakit geçirmek için birerbir fakat fazla zaman aldığı da oluyor ama eğlecelidir ![]() |
||
|
||
| bende destekliyorum bi aralar bitefight oynuyordum simdi travian oynuyorum (= | ||
|
||
birara ogame delisiydimm..fakat bıraktım sonradann... cok zaman alan oyunlar.. benim arkadaşlar gecenin 5'inde kalkıp gemilerini kaldıran insanlardı ![]() ben desteklemiyorum |
||
|
||
aynen ogame bi ara feci sarmıştı starwars vari bişey oldugu için her ne kadar ölüm yıldızı çıkaramasam da neyse konumuz bu değil bağımlı olmadıktan sonra vakit öldürmek için ideal destekliyorum
|
||
|
||
destek sabah kadar ogame for ever ![]() |
||
|
||
destekliyorum.. bu aralar traviana sarmış durumdayım |
||
|
||
| Travianda ilk 100 e girdikten sonra canım sıkıldı bıraktım... İkariamda Kendi birliğim ilk 10 da ben ise ilk 20 içerisindeyken işgal etme yoktu canım sıkıldı gene bıraktım... Vaz geçemediğim tek oyun suan Popmundo ... Hee bir de the west 'i oynamaya başladım bu ara... DESTEK YANİ |
||
|
||
Saçma Biraz pahalı bir oyuncak ama oynaması çok zevkli ve çok gerçekçi
|
||
|
||
desteklemiyorum açıkçası, zaman kaybı gibi |
||