|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Şpidişpidigezentospaa'nın yoğun baskılarına dayanamayarak açıyorum bu grubu Memnun değilim üniversitemden ... Bölümün adı güzel geldi sanırım ki sdü yü yazmak gibi bir gaflet içerisine düştüm Neyse her ne kadar memnun olmasamda üniversiteden ![]() Mekatronik Öğretmenliği Öğrencisiyim... Diğer sdü lü arkadaşlarıda bekliyoruz bakalım ![]() Üniversitemizi merak edenler için tanıtım videosu :P Mission impossible 4 fragmani gibi =D Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
meymnun deilsinde nie baslık acıosnn.elini yıka desem yıkıcaksın sanki amuda kalk bi bakim
|
||
|
||
yermiyim ben bunu :D yazdım ilk cümlede... :D tamamen senin baskıların yüzünden açtım bu konuyu Sankim sen süper memnunsun ya laf ettirmiyorsun
|
||
|
||
Şpidişpiditospaa yazmıstın ama düzellttin bende bunu yemem öle birini tanımıorm ben
|
||
|
||
Düzeltmişim ya ona bak sen
|
||
|
||
yaa bırank bu isleri
|
||
|
||
| Alırım kabuğunu bebüşüm :P | ||
|
||
öliymde gör drifter.ay pardon düzeltiyorum çakiiğğ
|
||
|
||
Sen korkmuyomuydun bğööööö sana
|
||
|
||
Üniversiteyi bilmem ama Isparta'nın öğrenci için iyi bir şehir olduğunu düşünüyorum )
|
||
|
||
Isparta İyi şehir Öğrenci için gidip gezilecek çok az yerin.. çevredeki kafe sayısının bir eli parmaklarını zar zor geçtiğini halkının öğrenciyi kazıklamaya çalıştığı akşam 11 den sonra sokakta polis ve tinercilerden başka pek fazla bişi olmadığını düşünürsek evet baya iyidir
|
||
|
||
| aa chucky ama cemaatci geçinip tüm karısık işlerin cıktıgı mülayim amcaları unutmuşşsunn | ||
|
||
polis,tinerci bide beyazsaraylıların (:
|
||
|
||
polis,tinerci bide beyazsaraylıların (:ne istiyon sen bizim yurttan
|
||
|
||