|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Yöresel folk müziklerini kullanırlar.Bunun yanı sıra yöresel enstrümanlarıda bu işe dahildir.Genellikle Viking,Keltik ve Baltık folk metali ön plandadır.Skyforger,Tyr,Metsatöll,Ensiferum,Cruachan,Suidakra,Turisas en önemli gruplarıdır. |
||
|
||
Aynur Doğan kendini güzelce bir şekilde coverlarsa tam bir folk metalci olur. Ses uyar tip de öyle. |
||
|
||
ben almora dinliyorum... güzel söylüyorlar bence
|
||
|
||
| almora folk metal mi yapıyor? :s | ||
|
||
yok yahu almora folka girmez ![]() suidakra ve ensiferum diyorum bu konuda viking ve melodic death ile iç içe bir tür sayılır aslında..konuları falan da benzer fakat yöresel enstrümanlar ve hikayeler ağı basar o açıdan çok severim |
||
|
||
Pagan / Folk metalde Eluveitie den iyisini görmedim henüz
|
||
|
||
folk metal seveerim ölesiye şiddetle tavsiye ederim nefret oyunundan bir perde daha
|
||
|
||
Folk metal dendimi kesinlikle Ensiferum derim. Ölüyorum o adamlarada Ayrıca Ensiferum dışında aklıma direk Korpiklaani, Finntroll, Trollfest ve Cruachan'da gelir.Çok eğleniyorum folk metal dinlerken yau yerimde duramıyorum resmen ![]() |
||