|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() |
||
|
||
eyv . eminemin şarkılarına bayılırım sağol paylaşım için devamlarını bekliyoruz ![]() |
||
|
||
| Durmak yok, korsana devam..! | ||
|
||
Durmak yok, korsana devam..! |
||
|
||
| hocam eline sağlık ama keşke album bilgilerinide ekleseydin daha güzel olurdu | ||
|
||
hocam eline sağlık ama keşke album bilgilerinide ekleseydin daha güzel olurdu Hocam indirince edinirsin artık bilgileri sende. |
||
|
||
ne indirdiğimizi önceden bilsek daha güzel olur.. Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
hocam eline sağlık ama keşke album bilgilerinide ekleseydin daha güzel olurdu Hocam indirince edinirsin artık bilgileri sende. ben sadece indiricek olanlara kolaylık olsun diye soylemiştim onu ukalalığın luzumu yok |
||
|
||
hocam eline sağlık ama keşke album bilgilerinide ekleseydin daha güzel olurdu Hocam indirince edinirsin artık bilgileri sende. ben sadece indiricek olanlara kolaylık olsun diye soylemiştim onu ukalalığın luzumu yok Ukalalık yaptığımımı düşünüyorsunuz, bu zamana kadar hiç yapmadım. Özür dilerim. |
||
|
||
| ileride daha iyi daha faydalı paylaşımlar yapman için bi tavsiyede bulundum sadece indirince edinirsin gibi ters bi cevaba gerek yok özürede gerek yok kullandığın dile dikkat et yeter... | ||
|
||
Verdiğim cevap ters bir cevap olarak algılandıysa burada sorumluluk benden çıkmıştır
|
||
|
||
| ya dostum sadece küçük bir uyarı yapmış yönetici olarak. konuyu büyütmenin bir anlamı yok bence. | ||
|
||
bişeyin ters algılanması nasıl söylendiğiyle de ilgilidir, sadece okuyana bağlı bi durum değil yani. biraz daha dikkat edelim yazdıklarımıza söylediklerimize sadece. uzatmayalım bu konuyu da daha fazla;) |
||
|
||
| arkadaşlar konuyu uzatmanın manası yok lütfen eminem ve paylaşımla ilgili yorumlarınızı yazınız aksi takdirde konu kaldırılacaktır... | ||
|
||
| Çok teşekkürler! |
||