|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() ![]() Google Earth, uydu görüntülerine, haritalara, araziye, 3B binalara bakmak için, uzaydaki galaksilerden okyanusun kanyonlarına kadar Dünya'daki herhangi bir yere gitmenize olanak sağlar. Zengin coğrafi içeriği inceleyebilir, gezdiğiniz yerleri kaydedebilir ve başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Google Earth Tükçe Anlatım Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
| Dün njtbcrn'e de söyledim.Bu meret yüzyılın icadıdır. Ek olarak belirtim verdiğin adresteki güncelleme dosyasıdır. Burdan Google Earth 5.0'ı indirebilirsiniz. Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
tşkkürler saolasın
|
||
|
||
Bende sunucu hatası falan çıktı ![]() Yine de sağol çalıştırıcam bir şekilde |
||