|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 diğer arkadaşlara özendim bende açim dedim .bu üniversitede okuyan okumayan herkesi bilgi ve paylaşim için herkesi bekliyorum. |
||
|
||
| im here! eskişehirin üvey evladındayım bende. |
||
|
||
| eskişehirden yanızca 2 kişi var:D |
||
|
||
biaralar eskişehirdeydimm... hey gidi günler heyyy.... kıymetini bilin ![]() |
||
|
||
okul bitti galiba
|
||
|
||
| hey ben de varım |
||
|
||
hop bende burdayım
|
||
|
||
heyy osmangazi üni mi esk. mi bi karar verin ama eskişehir dendiğinde ben de varım ama osmangazi üni dediğinde yokum işte (uludağ üni deyim ama esk.liyim:p)
|
||
|
||
| Ben de seneye Osman Gazi'de olacağım sanırım |
||
|
||
| vay arkadaş sakarya üniversitesi yok başlıklarda bende bir eskişehirli olarak buraya yazarım (: | ||
|
||
bende varım yalnız benim durum epey karışık Bursa da oturuyorum ama Uludağ Üniversiteli değilim Kütahyada okuyorum ama Kütahyalı değilim gezenti hallerinden devam TCDD sağolsun Osmangazi li değilim ama sık sık Eskişehirdeyim:D soranlara kısaca Bursa da oturuyorum Kütahyada okuyorum Eskişehir de yaşıyorum diyorum
|
||
|
||
| ben de esogüdenim (: | ||