|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 arkadaslar ben destekliyorum hatta travin oyuncusuyumm
|
||
|
||
ilgimi çekmiyor |
||
|
||
| Desteklemiyorum ve elimden geldiğince bulaşmamaya çalışıyorum çünkü biliyorum ki kendimi bir kaptırırsam gece gündüz birbirine girer lisedeki halime dönerim:) | ||
|
||
haklısın jeo su an ben o haldeyimm
|
||
|
||
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
| arkadaslar cok özür dilerim bu konu daha önce acılmıs gercekten cok özür dilerim | ||
|
||
| Gençler konuyu kilitlemişsiniz ama ikisi birbirinden faklı konular. Browser tabanlı oyunlar ile online oyunlar aynı şey demek değil. Online oyunlar daha geniş kapsamlıdır wow'dan knight online'ına kadar birçok oyun online oyun kategorisi içindedir fakat browser tabanlı oyunlar sadece tarayıcınız üzerinden oynanan oyunlardır. Konu tekrar oylamaya açılmıştır. | ||
|
||
ben aynı şey sandım onları, oyun kültürüm olmadığı için |
||
|
||
evet ikisi ayrı şeyler..online oyunları indirmek veya bir şekilde kurmak gerekiyor bilgisayara diğeri ise explorer / firefox vs. oynanabiliyor..neyse ben bir zamanlar oynardım ama artık oynamıyorum,hem sıkıcı,hem tek başına oynanabilecek olan birsürü güzel oyun varken onları tercih etmiyorum,desteklemiyorum.. |
||
|
||
| destekLiyorum ama daha çok okey tavLa tarzı internet oyunLarını seviyorum.. kendimi kaptırdığım hiç öyLe ßi oyun oynamadığım için.. |
||