Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Kantin

Konu: Muğla Üniversitesi

Sayfa: [ 1 ]

rastafarian 19.03.2009 16:11:10

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Hiç bir beklentim yok =] Buraya üye muğla üniversitesinde okuyan bir arkadaşımızın olduğunu düşünmüyorum ama genede açmak istedim.Burayı düşünen yada merak edenleri beklerim.Üniversitenin, Muğlanın her yerini, her olayını konuşabiliriz.Ben üniversitemden memnunum.Kampüsümüz güzel, Muğla güzel.Ankaradan Muğlaya gelmek adama birazcık koysada, alışmak çok zor olmuyor...Alıştık.Dersler pek sıkıcı geçmiyor.Yanıbaşımızda, Akyaka, Marmaris, Bodrum, Dalyan, Datça, Fethiye gibi Türkiyenin en kral tatil yerleri var.Bahara doğru ve yaz sezonunda burası mükemmel oluyor...Herkese tavsiye edebilirim.Ayrıca huzur isteyenler içinde ayrı bir nimet Muğla...

NeFii 19.03.2009 17:00:40
ankaradan muğlaya gelmek insana koyuyormu yapma buraakk :D. önceliklle bende muğladan ankaraya geldiim bu da bana çok koydu insanların yapısı trafik devamlı otobüs kullanma ve sadece alış veriş merkezi gezme . muğla üniversitesi kampüsü kampüsün olduğu yer kötekli vs her yer çok güzel memleketm diye söylemiyorum ama kafa dinlemek için güzelve harika bir  yer . bizim burda eve gitmek için çektiğimiz harcadğımız zamanla muğlada deniz kenarına gidip yüzebiliyorsun biz burda okulu asıp kafelerde otururken muğladaki arkadaşlarım denize gidip eğleniyorlar bu adalettmmmii...
buraklada aynı zamanda tanışıyoruz zaten o geçen sene mezun oldu okulumuzdan :)

rastafarian 19.03.2009 17:21:10
Nefican iyi demişsin hoş demişsin de.Koyuyor hafiften dokunduruyor en azından.Ankara'nın 10da 1'i etmeyecek kadar küçük bir yer.Adam gibi gidilecek mekan yok.Oturulacak cafe yok.Tamam denize gitmek benim 15dkkamı alıyor.Akyaka harika,azmakta rakı-balık yapmak gibisi yok, marmaris çok tatlı ama merkezde hayat yok.Öğrenci olmasa bu şehirde  hiç bir şey olmazmış...Ayrıca kötekliyi hiç beğenmiyorum.Zaten köteklide yaşıyorum.Çok berbat.Bildiğin köy =] Seneye merkezden ev tutucam.Yada diyorum Akyakadan mı tutsam.Köteklide yaşanmaz.Asosyallikte 1 numara.Kötekli belediye bile değil =] Muhtarlık =] Jandarma bakıyor.Kampüs olmasa bu kadarı bile olmazmış ya neyse.Genede seviyorum Muğlayı.En azından üniversite çok güzel.Tam benlik.Çık geçit'e otur.Kafa dinle =] Yada git Karya'ya insanları izle...Yazın herkes çimlerde...Her köşede birinin elinde gitar :]
Bu arada Telekom yıllarını hiç hatırlatma, hatıralarımdan silmeye çalışıyorum =]

NeFii 20.03.2009 21:10:22
sen muğlayı bir 6 7 yıl öncesinde görecektin çok fazla değişmiş çok fazla gelişmiş . e tabi bende 2 seneden beri gitmiyorum bir gidebilsem zaten değişmeyi de görebileceğim o yüzden gitmek tekrar o sokaklarda dolaşmak muğlayı tekrardan tatmak lazım kötekliye gelirseee orda da pek öğrenci yoktu zaten yeni yeni öğrenciler için apart vs yapmışlardıır yoksa köy zaten yani köy halinde. akyaka harikadır ordan ev tutabilirsin ama neresinde tutacağına bağlı birde o da pahalıya patlar kanımcaaaa ama tutsan iyi olur hemde süper olur :)

tamam ttatl i hatırlatmam sen yeterki iste (=

Nefican iyi demişsin hoş demişsin de.Koyuyor hafiften dokunduruyor en azından.Ankara'nın 10da 1'i etmeyecek kadar küçük bir yer.Adam gibi gidilecek mekan yok.Oturulacak cafe yok.Tamam denize gitmek benim 15dkkamı alıyor.Akyaka harika,azmakta rakı-balık yapmak gibisi yok, marmaris çok tatlı ama merkezde hayat yok.Öğrenci olmasa bu şehirde  hiç bir şey olmazmış...Ayrıca kötekliyi hiç beğenmiyorum.Zaten köteklide yaşıyorum.Çok berbat.Bildiğin köy =] Seneye merkezden ev tutucam.Yada diyorum Akyakadan mı tutsam.Köteklide yaşanmaz.Asosyallikte 1 numara.Kötekli belediye bile değil =] Muhtarlık =] Jandarma bakıyor.Kampüs olmasa bu kadarı bile olmazmış ya neyse.Genede seviyorum Muğlayı.En azından üniversite çok güzel.Tam benlik.Çık geçit'e otur.Kafa dinle =] Yada git Karya'ya insanları izle...Yazın herkes çimlerde...Her köşede birinin elinde gitar :]
Bu arada Telekom yıllarını hiç hatırlatma, hatıralarımdan silmeye çalışıyorum =]

Sayfa: [ 1 ]