|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 İ.Ü'nün toplaşma yeride burası olsun bari ![]() ben edebiyat fak. arkeoloji bölümünde okuyorum.fakülteden memnun değilim en basiti sınav sonuçlarını internetten öğrenemiyosun hatta hiç bişey öğrenemiyosun internetten,gidip bakman gerekiyor okula gittiğinde de sınav sonuçlarının henüz açıklanmadığını öğrenip ''o kadar yolu boşa mı geldim'' diyebilirsin ![]() |
||
|
||
evt katılıyorum bu konuda teknolojinin baya bi gerisindeyiz notlarımız nerdeyse 1 sene sonra öğrenci bilgi sistemine geçiyor. geçen yıl notlarımı monitörde görünce baya bi duygulanmıştımm neyse çoğu gitti azı kaldı ne kadar şikayetçi olsam da seviyorum seni iü
|
||
|
||
öğrenci işlerinde hayaletler fink atar amaaaaagitmeseeeek deeeee görmeseeeek deeee o okul bizim okulumuzduuuuuur |
||
|
||
| Katılmamak elde değil size. Daha yeni gelmiş olmama rağmen ben de sevmedim açıkcası.. |
||
|
||
okulumu seviyorum tarih kokan o taş binalarını hatta hapsolduğumuz o hazırlık binasını bile
|
||
|
||
| selam gençler, iletişim fakültesindeyim ben de. pek sevmiyorum ama okulumu hatta seneye üniversite sınavına tekrar girmeyi bile düşünüyorum. üniversitelerin en eğlenceli bölümlerinden birinde okuyorum ama öğrenci profili pek iç açıcı değil. |
||