|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Sonuna kadar protesto kk78 Onuncu Yıl Marşı'nı 10kere üst üste çalarak ondan bile soğutmayı başardılar tebrik ediyorum j77jj
|
||
|
||
güzel oluyo ya aslında.. rap falan da yapanlar var rage bilir buradakiler bayağı yaratıcı müzik yapıyorlar aslında verceksin damardan arabeski, işte budur |
||
|
||
Ders yaparken veya denemedeyken çalınca pek güzel olmuyor
|
||
|
||
berbatlar ya ![]() hergün aynı saatte aynı araba sabahın köründe geçiyor kapımın önünden.. uyku,muyku ve de duygu kalmadı bende e3qe
|
||
|
||
bence çok eğlenceliler
|
||
|
||
| kabus gibiler yaa ne kulak kaldı ne müzik zevki artık normal sarkı mırıldanmıyorum seçim müziklerini mırıldanmaya basladım bune yaaaa yeter diorum e3qe |
||
|
||
| gereksiz.hemde çok gereksiz. birilerinin böyle şarkı yaptırmakla ve sokaklarda,caddelerde,otobanlarda,kavşaklarda,yaya geçitlerinde,kırmızı ışıklarda çığırtarak bişey olmadığını-olmayacağını anlatması gerek! |
||
|
||
onlar artık hayatımızın bi parçası olduuuu g433g artık saat kurmuyorum masallah amcam her sabah aynı saatte fark var saadet var diye geçiyor burdan
|
||
|
||
| çok itici şarkılar ya bazıları komik bazıları kulak tırmalıyor. aslında işe yaramıyormuş gibi geliyor ama bilinçaltına süper etki ediyor o şarkılar. benim müzik zevkime uymuyorlar ve siyasetten pek hoşlanmayan hatta nefret eden bir insan olarak tiksindiğim adayları bir onlar kadar berbat şarkılarla görmek kafamı bozuyor. ben böyle işi protesto ederim. |
||
|
||
| Şöle bi derleme albümmü yapsak bu şarkılardan :P Sağ partilerin müzikleri süper oluyor mehter marşları davullar zurnalar... ![]() Herşey bi yana gürültü çıkarmaktan başka bi amaçları yok gibi geliyor bana. |
||
|
||
| şimdii geçtiii kapaıdan... söz weren sözündenn dönmeyecekk heeyyyy dedi ve ses azala azala uzaklaştı garibim... | ||
|
||
hiiç duynadım bu sene. |
||
|
||
| aaaa bide cok hoşuma giden saadetın şarkısı war ,,nerde oldugu muhim deil arkadaşlarla falansak başlıyoruz halaya adamda bizi tanıyo hepten yawaşlıyo böle kıpır kıpır bi şarkı amatek kelımesı aklımda yok... bidee cok garibime giden önde dtpnin yeni bi otobüsü cool cool gidio icinde cazgır bı apla herkes cd den calıyo bu abla eşlik ediyo şarkılara anons yapıyo falan ama daha garibi arkada baya eski mhp arabası ıkınarak ona yetısmeye calısıo oda bangır bangır gıdıo ben dedım şu yokuş bitince mhp arabası girer bunaa sonra aklıma geldii ipçi mhp mecliste el sıkıstı akp cıksın aramızdan dedıı o geldi aklıma sonra dedım bunlar sınerjı yaratıyo galıbaa göt göte | ||
|
||
| haftanın 4 günü hergün saat 7 de uyanıyorm 3 günüm tatil onuda ders calısarak gecirmem gerekiyor...adamlar saat 8 de 9 da baslıyor..yaa kardesim bırakın biraz uyuyalımmm.. dersi de bu sarkılarla calısorumm...gidip patlatcam hoparlörlerini...
|
||
|
||
Evet daha da yok müzik neyin kurtulduk
|
||