Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Protesto Edilenler

Konu: Müdür Yardımcıları

Sayfa: [ 1 ]

Nemesis 24.03.2009 17:50:08

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Herhangi bir kastım yok sadece öğrenciler geneli oluşturduğu için sorayım dedim..aramızda müdür yardımcısı veya öğretmen varsa affola (:
Müdür yardımcısı olmayınca okul da olmuyor ama en azından iyi huylu, eli hafif olsun dimi :s :p :D

mystery 24.03.2009 18:35:44
Bazıları iyi oluyor bazıları kötü oluyor karar veremedim düşünen tarz Şuankini protesto ediyorum ama uyuz karı :L Müdürü de protesto ediyorum en başta olmak üzere :L

manikdepresif 02.04.2009 03:47:04

uyuz karı ne ya cık cık cık yokyok yokyok
müdür yardımcıları hakkında çekimserim fekar mistiğin bu tavrını protesto ediyorum yokyok

mystery 02.04.2009 18:08:18
O karıyı sen de görsen böyle derdin yokyok Geçende elimde arkadaşın telefonu vardı aldı.Vermedi kendisi alsın dedi.Sonra çocuk almaya gitti velin gelsin demiş :D Allam Yarebbim ya :D Teneffüsteydik bir de dry

Rage 02.04.2009 18:13:35
Bizim müdür yardımcısı hakkında nasıl desem tarafsızım. Kendisinin şu ana kadar bana bir kötülüğü dokunmadı. Aslında bence bizim okuldaki tüm öğretmenler diğer okullardaki öğretmenlere oranla daha iyiler. Sende herhalde bana katılırsın Nemo.

Nemesis 02.04.2009 21:22:17

katılmamak elde değil..öğretim açısından gerçekten 'iyi'ler,ve bu kadar ballı olmam büyük gurur kaynağı..
ancak mistiğin arkadaşının arkadaşının arkadaşının(!) başına gelen olay benim de başıma geldi :P telefonu aldı adam yea  manyak11 geri aldım ama no problemo  yokyok

örümcekk 02.04.2009 22:37:18
ya ben yanlıs yere tıkladım.
ama protesto ediyorum. bende ögretmen olcam ama ögrencilerime ilk ögretecegim sey
AYIDAN POST HOCADAN DOST OLMAZ
aramızda ögretmen vs varsa kusura bakmasın ama benim düsüncem bu.

Mıghty 05.04.2009 11:51:51
hım.. ben bana karşı bir zararlarını görmedim bizim okuldakilerin :D
ama bazen çok kötü bağırıyorlar -ki ben yüksek sese karşı biraz hassasım :D- korkuyorum ya yerimden zıpladığımı hatırlarım bir keresinde  :D birde hergün kılık -kıyafet, saç, takı vs. kontrolü yaptıkları için prostesto ediyorum :D

rastafarian 06.04.2009 01:23:15
Ah ulan Ati allah belanı versin  offfff

just 06.04.2009 09:55:55

protesto :@ saçıma karışır gömleime karışır lan kreş mi burası lise :@

Sayfa: [ 1 ]