|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Herhangi bir kastım yok sadece öğrenciler geneli oluşturduğu için sorayım dedim..aramızda müdür yardımcısı veya öğretmen varsa affola (: Müdür yardımcısı olmayınca okul da olmuyor ama en azından iyi huylu, eli hafif olsun dimi :s
|
||
|
||
Bazıları iyi oluyor bazıları kötü oluyor karar veremedim Müdürü de protesto ediyorum en başta olmak üzere
|
||
|
||
uyuz karı ne ya cık cık cık müdür yardımcıları hakkında çekimserim fekar mistiğin bu tavrını protesto ediyorum |
||
|
||
O karıyı sen de görsen böyle derdin Allam Yarebbim ya Teneffüsteydik bir de
|
||
|
||
| Bizim müdür yardımcısı hakkında nasıl desem tarafsızım. Kendisinin şu ana kadar bana bir kötülüğü dokunmadı. Aslında bence bizim okuldaki tüm öğretmenler diğer okullardaki öğretmenlere oranla daha iyiler. Sende herhalde bana katılırsın Nemo. | ||
|
||
katılmamak elde değil..öğretim açısından gerçekten 'iyi'ler,ve bu kadar ballı olmam büyük gurur kaynağı.. ancak mistiğin arkadaşının arkadaşının arkadaşının(!) başına gelen olay benim de başıma geldi :P telefonu aldı adam yea geri aldım ama no problemo |
||
|
||
| ya ben yanlıs yere tıkladım. ama protesto ediyorum. bende ögretmen olcam ama ögrencilerime ilk ögretecegim sey AYIDAN POST HOCADAN DOST OLMAZ aramızda ögretmen vs varsa kusura bakmasın ama benim düsüncem bu. |
||
|
||
hım.. ben bana karşı bir zararlarını görmedim bizim okuldakilerin ama bazen çok kötü bağırıyorlar -ki ben yüksek sese karşı biraz hassasım - korkuyorum ya yerimden zıpladığımı hatırlarım bir keresinde birde hergün kılık -kıyafet, saç, takı vs. kontrolü yaptıkları için prostesto ediyorum
|
||
|
||
| Ah ulan Ati allah belanı versin |
||
|
||
protesto :@ saçıma karışır gömleime karışır lan kreş mi burası lise :@ |
||