|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 O bayraklar tepemde olunca oy vereceğim varsa da vazgeçiyorum.. Devletin parası çok bayrakta koyar rasgele telefon numarasıda çevirir reklamını yapar devletle başedilmez. Köküne kadar protesto buna içilir
|
||
|
||
sonuna kadar protestoo... boşu boşuna israf... onun yerine işsizlere iş üretseler ya... dertlendim yinee.. ![]() alkole devam ![]() yarasın jeo ![]() |
||
|
||
| bayrakcılarda para kazansın adamlar bılmem kac yılda bır maç olcak secım olcak para kazanıyolar zaten dolaylı bu olay sadece bayrakla bıtmıyo kalem olsun çakmak olsun çanta olsun ne bılım broşurler olsun bunların hepsı 300 500 kişinin ekmek kapısıdır seçim zamanıda bunların canlandıgı zamandır..hem paralar dewletın kasasından cıkmıyo her adayın kendı cebınden cıkıyo bırakında cıksın başa gelınce bol bol ındırcek .pnelere bari biyerden girsin. ben sewiyorum cokta destekleyorum bıraz daha acık göruslu olup tencere tava ütü olsun ne bılım pc parcaları olsun gonlumu kazanırlar puhahaha .hepsiniiiiinn ...... | ||
|
||
insanların oylarını bayraga göremi veriyor herhalde öyle anlasılyor...ne kadar reklam okadar oy diyorlar ama bu tamamen karsıdaki vatandası aptal yerine koymaktır... ![]() sonuna kadar protestoo... |
||