|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Evet öyledir yani Kota Sucks indiremiyosun bişey vesaire vesaire bütün netler sınırsız olsun!! ![]() bu arada biraz anlaşılamaz yazdım sanırsam,kotaların kalkamsı yönünde oy kullanacağız o zaman napıyoruz,destekliyoruz ![]() |
||
|
||
empati kurdum ve evet kota sucks arkandayız nemo |
||
|
||
benim sınırsız hacım, beni ilgilendirmez
|
||
|
||
empati kur hafız Maniki örnek al :Psınırsız olmayanların da dayanağı bir lafını esirgemeden konuşabilecekleri bir yer olsun değil mi önderliğimde bu günleri de göreceğiz yaşasın devrim :D |
||
|
||
ve nemo gaza gelir.:P |
||
|
||
Sonra her yer karanlık,bi uyanırım her tarafım alçıda :P ![]() |
||
|
||
Her türlü kotayla karşılaştım karşıyım Saat kotalı internet kullanmayan ne kadar sıkıcı olabileceğini bilemez kotaların...
|
||
|
||
kotaa evet desteklıyorum bu konuyu,,her genc hurce dowlnload yapabılmelı ) ama bnm de sınırsız be ya
|
||
|
||
Güzel bir konuya değinmişsin Nemesis,arkandayım..
|
||
|
||
Benimki sınırlıı Her ay 1-2 gb aşmış oluyorum kotayı dg57 Sürekli "Bi daha kotayı aşarsın internet gider haberin olsuun " tehditlerinden bıktım Destekliyorum "Kota saçmadır herkesin interneti sınırsız olsun!"
|
||
|
||
Benim internette sınırsızdı ama ablamla ben hep kotayı aşardık. Babam sınırsıza aldı. Onun da ihtiyacı var internete. Yemedi interneti kapatmaya.
|
||
|
||
Annem kullanmıyor ne yazıkki interneti yaa
|
||
|
||
kardeşimle hep aşıyoruz kotayı ama babam daha sınırsız yapmadı genciz haklıyız download bizimde hakkımız evet destekliyorum bu konuyu kanayan yaram bu kota benim :P
|
||
|
||
| tam destekkkk.. Kota sınırsız oLsn üyeLer coşsun:D |
||
|
||
kota sınırsız olsun ve hızı 4 kat arttırılsın..(tabi aynı fiyata) |
||