|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 kim nerede malumunuz kimin nerede hangi bölümde olduğunu gösteriyo :P. ve ben iddia ediyorum ki forumun en popüler bölümü orası ben nerde oldugum görünsün istemiyorum arkadaşım özel hayat falan yani mi diyorsunuz, yoksa en çok tıkladığı bölüm kimler online olanlardan mısınız? :P ben görünmüyim ama millet napıyo göriyim diyosanız, admin olmanız gerek en ideali bu ama:D jeo adminime selam ederim burdan. |
||
|
||
| Destekliyorum ama ayrımcılık olsun istemiyorum jeonun da nerede olduğu gözükmeli bence |
||
|
||
sen mi iddia ediyorsun en popüler bölüm olduğunu..inanmayanlar farid farjad diskografisine baksınlar kim iddia etmiş.. desteklemiyorum özel hayat denen bir şey var değil mi :P ![]() |
||
|
||
nemoyla iddia ediyoruz ![]() |
||
|
||
yok be manikim şaka yapıyor idim.. destekleyenler-protesto edenler fln bu bölüm biraz sesiz idi hem azcık hareketlenmiş olur ![]() |
||
|
||
| destekliyorum ama jeo da halktan biri olmalı, onun da ne yaptığını görebilmeliyiz |
||
|
||
jeoo in saltanat yuvandan karıs halkaa
|
||
|
||
özel hayata mudahale diyorumm... benim görünsede jeoyu destekliyorum |
||
|
||
Jeogen abi, bu kadar halkla iç içe olursan bak hemen sesleri çıkmaya başladı. Sonuna kadar Jeogen'e destek |
||
|
||
jeogen krallığı |
||
|
||
Destekliyorum galiba
|
||
|
||
kesınlıkleee... haklıyız )
|
||
|
||
Oha nolmuş burda Halk isyanı demek nerde benim yeniçerilerim
|
||
|
||
| Yeni oyunumuzun adı; Jeogen'in nerede olduğunu tahmin etmece... Ne merak ediyorlarmış jeo nerelerde takılıyormuş diye meğersem Ben Jeo'yu destekliyorum Ne o bide sanamı hesap vercem gibi :P
|
||
|
||
yeniçerilerin biri geldi jeo |
||