|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 KURBAN - Kurban(1999) ![]() 01 - Intro 02 - Gelme 03 - Ben De?ilim 04 - Yalan 05 - ?stersin 06 - Yalaka 07 - Sorma 08 - Kurban 09 - Yemen Türküsü 10 - Dur Gitme 11 - Son Söz Kurban - Sert(2004) ![]() 01 - Intro 02 - Sar? Çizmeli Mehmet A?a 03 - Namus Belas? 04 - A?lama De?mez Hayat 05 - Hayvan 06 - Yalan 07 - Yosma 08 - Haberin Yok 09 - Annen 10 - Lambaya Püf De 11 - Zorba KURBAN - İnsanlar (2005) ![]() 01. A Bir (Intro) 02. Suc Bende 03. Yine 04. Uyut Beni 05. Cennet 06. Zor Guzel 07. A 08. Ok 09. Insanlar 10. Sus 11. Sakın Soyleme 12. Ben 13. Agla 14. Goc Kurban - extra ![]() ![]() RAR Şifreleri:jg ![]() Kurban - Sahip (2010) 1. Hakim Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 2. İfrıt Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 3. Güneş Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Kerem Tüzün, Deniz Yılmaz 4. Soykıran Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 5. Sahip Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 6. Yobaz Söz & Müzik: Deniz Yılmaz 7. Son Emir Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 8. Das Motiv Söz & Müzik: Deniz Yılmaz 9. Mesih Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 10. Misafir Söz: Deniz Yılmaz Müzik: Özgür Kankaynar, Deniz Yılmaz 11. Ateş Var Mı? Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Kurban, İnsanlar ve Sert albümlerinin linkleri için Manik'e teşekkürler
|
||
|
||
| elinize sa?l?k arkada?lar?m. | ||
|
||
| te?ekkürler | ||
|
||
| eywallah |
||