|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Kor Bir Ay
Bir küçük resim yarattım ben senle doldurduğum. Kamaştığım varlığın sinsi girdi koynuma. Aç,gözün açık olsun bu kez yakala resmimi, İndirdim yetişkinliğimi oyun alanına... Şu ay kor olur bakmasam,yansıtan tek gecemi, Mutsuzum yine bozdurmuşken hayalimi. Bir küçük hayat resmidir ya avucumda büyüttüğüm, Sen dönüp kaçarken bile kanar ellerim... İkarus Başarsa Bildiğin tüm küçük hayatlar, Bugün yenildiler sen hiç bilmezken. Boşver koşsun tüm harap insanlar, Zaman durur,güneş söner,yürekten gelirse... Birden susarsa bütün yenilgiler, Tekil hayatlar da bir gün devrim yapar ya. Bir defa doğmasa güneş... Koş çabuk kahraman İkarus! Senin günün, güzel yüzün kazanır istersen . Saklı ya hayat mucizelerde, Konar küçük bir öpücük balmumu kanadına. Birden susarsa bütün yenilgiler, Tekil hayatlar da bir gün devrim yapar ya. Bir anda doğmasa güneş... Laleler Beyaz Kokumdasın ki güç bela sürünüp bulduğum Elinde kaybolup uzandığım ufuklara Hoş senin de bir varoluş sebebin var Yakından uzaktan alakam olsa mutluyum Bir gülümseten benim Bir daha, daha söyler misin Tek iyim sen kalmışsın aman ne mutluyum Burnum omuzunda Uyandığım bu sabaha gözlerin bakmaz mı? Beklenen gün geldi, açtı laleler beyaz. Uzakları hayal eder, tuttuğu avucunda Söz durdu, artık sen ve ben ve uçsuz zamanım Yanımdasın. Dokunduğum elimde bak ne kaldı? Bir yanımdasın bugün bu kez daha sorulmasın, Elinde var, yanımdasın, görünce bak, yakın dur, Evinde son kez olmayı düşündüm, biraz anla Yanımdasın, dokunduğum elimde bak ne kaldı? Bir Ses Bomboş bir yarın, önü açık, ucu kaçık Kalk, çek git, bul, Neyi desen,nasıl desen Sürüldüğüm yaz, yapıp eder, tabi eder Yatsam mırıldansam, soluk bir karakterken Bir yaz eğlencesi oldun Her yanı neşe doldurdun Sen küçük kız bize alkış tut Hayat batırırken Benzim deniz, açık sularda Uyandıran bir ses, niye var Sonra uçtum, açık düzlüklerden Düştüm kendim, benim adım perişan Edepsiz Komedya Gözlerin ya vardı aklımda Biz çoktan unuttuk dünya dediklerini Aşk bir kaza dedin bizse sağ kurtulduk Bugün senin günün onuda mahvettin Seni sorana her yanım derim Ve dahasını da eklerim Ellerini uzat ki dokunsun Parmakların bugün Bu Defa Bir kaç gün ya Bir kaç hafta Üç gün yirmi üç dakika Sonrasıydı her şey donarken Bildik bir ses olmuştun ya, Sonunda bir ben duyan Kaçırdım orda bakarken hayaline... Bir defa kalsam yanında Hayat güzel hikayemde kalınca Bir ses duydum, sen sanmıştım Ta derinden, içlerdeyken, Sorma sen, sus, her şey bağırırken Bildik bir ses olmuştun ya, Sonunda bir ben duyan Kaçırdım orda bakarken hayaline... Denek Hayatım Bir kıpır içim bugün durmuyor Yolculuk ankara.. Elimde hazırlanmış bavulumla, Koştururken gardayım Gördüm, her yanda Kokla, bu ceset, bu yüzüm ağlar kan içinde Ben sana söyledim Hepten ölürüm ben inan Dönüşü yok bu hız seferi Bak bu tren devrilir Bağırır bu raylar O sahte, o kart düzene Ağladık, ağlaştık, Dünyaları kopardık, Farkındayız bugün. Sonrası hep aydınlık Sebepsiz ve sonuçsuz, denek hayatım Yağmur Güncesi Bir film sonunda farkettin Bu düş değil hayat dedikleri Yanında berbat dost yalnızlık Bu sabah sıkıştım sen hala ilerlet istif insanları Duraklar yüz binlerce boğaz boyunca Bu yağmur dinmez ki Ademden beri yağar durur telaşta Bu kez de tekrardan ibaret abiler sorumlu olur mu Erken çöken kış akşamında görürsen Haber ver o mutlu insandan Yağ yağmur yağ... Kırmızı Oda Kırmızı oda düşle Yerde uzanmış Duvarda isimsiz yıldız Nasıl yaşlanmış Niye tanıdık olsun ki bunca fazlalık Ne yaratmaz ki istese Korku başımda Bir yalnızlık sesisin Ah kahretsin Her yerimde batmış Ağrılar birden Kalktım baktım ve sabah... Dönsün Hey dünyalı duysana sesimi uzaktayım Göründüğüm yerden inan çok farklıyım Cebimde taşlarım toparlarım seni izlerken Ve öldürsen durur mu çarpan kalp sonundayım Bugün doğdum militanım hayat yaşanır mı Yazıldığım tarih yutar beni anlar mısın? İnat etsem yine direttiğin yuvan ya Ne söyleyim adalet seni tanrı seçmişken Sönsün evin,ocağın benimkinide sen inkar ettin Dönsün dünyan bilinmeze ittiğin bak ben oldum... Sentetik Sezar Tut seninle farklı insanlarız Gözbebeğinde parlayan yıldız Al sömür yut Dünya durur bugün Hiç bilinmez Yarın suçlu kim Örtük yüzüm diz çökerken Göster beni aletin doluyken Dök üstüme sıcak suyunu Hakkın sende kalsın Sessizim bu ses senin Öldürdün beni sezar Yaşatmadın,nefes almadım. Bir oda var Hem ufacık hem gözü görmez Her yerine bağ dolanır sürünürken Dur dokunma! cismin bulaştırır Bir odam var hiç görmediğin Hakkın sende kalsın Sessizim bu ses senin Öldürdün beni sezar Yaşatmadın,nefes almadım |
||