|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Artık Gel
Sabah kalktım kahvaltı yok Vapur kaçmış telaşım yok Simit attım martılar tok Çünkü sen yoksun Okullarda ders başlamış Trafikte uçak kaçmış Görüşmeler gecikmeli Çünkü sen yoksun Akşam oldu boş bir oda Ben aynı yerdeyim hala Durdu diyorlar zamana Çünkü sen yoksun Gün dün oldu gel yarına Bizim Değil Bilmek ister misin, ne kadar yorulduk Her gün vardıkça sonumuz saçmaya? Biraz daha dur, ve dur, içindekiyle dostsun ah Bölünmesin biraz Yalnızız, yalnızlıktan korktuk Sürme yüzünü, kalmasın sonunda Herşeyini aldın, Kimsesiz garip bir külkedisi tam karşında somurtmuş Sor, garip, kimin bu sokaklar, etraftaki dönme dolaplar Nerdeysen çık Gömsek, çıkar bu hep unuttuğun kaygı Boşken bu ev, solurken, uyurken, devinirken Biraz daha dur, ve dur, içindekiyle dostsun ah Bölünmesin biraz zaman, Yalnızız, yalnızlıktan korktuk, Sor, garip, kimin bu sokaklar, etraftaki dönme dolaplar Nerdeysen çık... Boşverenzi Son kez kalktım, geç, yatağımdan Gece sermiş işini çizik suratıma Sen keyiflendin, nerdesin bugün? Ağla haline, kaçmış tüm fethinden Bir defa şansım olsa döner miydim şeker zamanıma? Görüsün elbet, hayat geçermiş, Başkaldırdığın güçler kendinmiş Biter tabii, okullar da biter ya Adam olur bu çocuk, artık farkında... Yaklaşık tam yıllar doldurdum Göründü zevkler, şaşırmış oldum Bu renkli oyun sonsuz kalır ya Şimdi nerde o güvenli alan? Bir defa şansım olsa döner miydim şeker zamanıma? Görürsün elbet, hayat geçermiş, Başkaldırdığın güçler kendinmiş Biter tabii, okullar da biter ya Adam olur bu çocuk, artık farkında... Elif Ah sen küçük elif, Hep kaybeden oldun, Sen vardın sonunda. Hem de her seferde Acılar kadını olmak öğretildi; Sen yaptın doğruyu, Sanki varmış gibi... Unut hiç bir film yok Hayatını çeken: Bir sen ve daha sen, Seni gözetleyen Aradığın ikiz çıkmaz, boş, karşına Biz nefes almayız hayal dünyanda Evet hayat garip, daha ötesi yok Sen sade yaşarsın, garip kurmacandır Unut hiç bir film yok Hayatını çeken: Bir sen ve daha sen, Seni gozetleyen Sendin kacardin ve hep yakalandin Kır bu kez olsun, insanlık kalmasın Bu kent senin değil, zaten hep burdaydı Yalnızlar şehri diye bir şey olmaz... Küçük Prens Taze durmayı unuttuğum şu şubat gününde ben nasıl naif olsam Söyledim pek ince işlerim ben; sen bakar, dalar, konuşur ve şahlanırsın Birden susturdum tüm dünyayı sen konuş diye, nasıl sağırsın kendine İlk defa toslayınca bir incelik abidesine yarattın yenisini Bildiğim tüm küçük hayatlar yıkık ya, sen onarma istemem Sevdiğin bu gözler sessizse, inan çok çok uzakta gerçeğim Koş dur, büyülü renklerin arasında bu gezegenin Herşeye sahipsin Emin ol bu içtenlik senin ben zaten yaşarken bambaşka bir alemde Bildiğim tüm küçük hayatlar yıkık ya, sen onarma istemem Sevdiğin bu gözler sessizse, inan çok çok uzakta gerçeğim Sen küçük prensim, varlığınla fethettin mi sandın garip dünyamı Boşa saydın bak, bunca beden zaferde benimle yıllar sonra Öteki Elinde susan kelebekler hani Kör yumak hayat, sen de pasifsin Ne sözcük bakış araç kimse yok Tanımlanmadın yazık hep gereksiz Giden hiç ama hep düşlenen Giderken bıraktığın sayfada Yumuşak izler yok yaşam böyle Ötekinin adı yok tertemiz Geriden yaşam kaybolmuş Kararmış kent örtüsü Kent örtüsü Seninle Gökyüzü parıldasa oynar mıydın bilinerek belirerek delirerek gökyüzünde? Seninle başlayıp, seninle bitirdiğim günün hatırına tekrar gülelim mi? Gözlerinle gördüğün, ellerini sürdüğün benim, benim seninle yitirdiğim? Gösterir ki neler var ki neler var ki içinde tuttuğun küçük dünyamda? Dünden kalmışsın farkındayım Boşver çoktan inmiş bitiş bayrağı Yaslan geri başlat yine Zaman yok ki yalandı, bizden uzaktı Bilsen nelere kadir insan Biz seninle neden bilmem bugün yeniden uyuştuk ( buluştuk ) Sakladığın yüz inanmadı o an yine de benim oldu Bir yanımda üzünce o unuttuğun o insanları Sesleri duyan yüzüm yok hiç uzak dolaşma Son İltifat etmek istedim yıkıp gittiklerin için Güzel olan her şey zararlı Yavaş yavaş açıkla her şeyi Savaşmadan nasıl kaybettiğini Bakışın gözlerimi acıttı Uzun zamanlardan sonra Konuşak bir şey bulmak çok zor Sana söyledim unutmuşuz çoktan olanları Boşverdiğin bir sen bu komik olmalı Söylesem Olmaz [Bak Zaman Doldu] Bak zaman doldu Anlatıyorum Yükseldim fütursuzca Gözlerim kızgın Mutlu ve ezik Sonsuz hayalde Söylesem olmaz Sessiz kalma Konuşmak güzel ya Ahh, bu da kalbim Yarattı deveyi Dehşet içinde Temiz Bir sabah uyandım Gökyüzü masmavi ve kuşlar Sonra kalktım hafif bir kahvaltı Yollarda çoktan dolmuş Okul yolu çiçek dolu Bahardan hangi ay? Sonra birden heryer karardı Güneşimi almaz olmuştum Baktım yukarıda uçak var On tonluk bombalarla Kentin etrafındalar Özgürlük için Demokrasi için Haklarımız için Kuşatıldım Bak kardeşim yanımda insan var Bak kardeşim yanımda insan var Kurtarsana beni Bir sabah uyandım Gökyüzü masmavi ve kuşlar |
||